Kuva: AOP / Vesa Pöppönen

Seiska: Heli Palsanmäellä on todettu syöpä - "Päihitän tämän pirulaisen!"

17.03.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Palsanmäki kertoo Seiskalle, että hänellä on pahanlaatuinen kasvain kohdussa.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Heli Palsanmäki, 44, kertoo Seiskan haastattelussa, että hänellä on syöpä. Nainen kertoo, että hänellä on neljän sentin pahanlaatuinen kasvain kohdussa.

- Mieleni on ollut myllerryksessä. Välillä on itketty ja välillä naurettu. Tunteeni ovat vaihdelleet epäuskosta epätoivoon, surusta sisuun, Palsanmäki sanoo Seiskalle.

Syöpä paljastui tutkimuksissa tammikuussa. Palsanmäki kertoo, että lääkäri teki hänelle vuosittaisen rutiinitarkastuksen ja huomasi pienen muutoksen veriarvoissa. Tämän myötä myös kohdun sisäpuoli tutkittiin.

- Mitä enemmän olen pystynyt käsittelemään syöpäshokkia järjellä, sitä vankemmin olen päättänyt selvitä tästä. Uskon, toivon ja tiedän, että hoito auttaa. Päihitän tämän pirulaisen! Palsanmäki sanoo.

Aki ja Heli Palsanmäki (kuva: AOP / Ari Lahti)

Syövästä on myös havaittu etäpesäke kohdun ulkopuolella ainakin yhdessä imusolmukkeessa. Syöpää hoidetaan nyt kemosädehoidolla Jyväskylässä. Ensimmäinen sädehoito oli maaliskuun alussa.

Aki Palsanmäki hoitaa nyt huutokauppabisnestä ilman vaimoaan. Heli Palsanmäki päätti kertoa syöpädiagnoosistaan avoimesti, jotta vältytään turhilta huhuilta ja väärinkäsityksiltä.

Palsanmäkien huutokaupan arkea Uuraisten Hirvaskankaalla on seurattu televisiosta vuodesta 2013 alkaen.

Lue myös: "Tämä ei ollut kutsumus" - Tiedätkö, mitä töitä Aki Palsanmäki teki ennen huutokauppiaan uraansa?

Lue myös: Aki ja Heli Palsanmäen somepäivitys sai ristiriitaisen vastaanoton - Heli vastasi vihastuneille

Lähde: Seiska

Kilpailut

Uusimmat