Kuva: AOP

Samuel L. Jackson on ollut naimisissa yli 40 vuotta - paljastaa pitkän liiton salat

19.03.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pitkään liittoon on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin.

Näyttelijä Samuel L. Jackson, 73, on ollut naimisissa puolisonsa, näyttelijä LaTanya Richardsonin, 72, kanssa yli neljä vuosikymmentä. Pariskunta on viimein paljastanut pitkän liittonsa salat.

Salaisuus on varsin suoraviivainen: he ovat yksinkertaisesti sopineet kauan sitten pysyvänsä yhdessä.

Jackson tapasi vaimonsa kanssa heidän opiskellessaan lukiossa. He ovatkin pitäneet yhtä opiskeluajoista saakka. Pariskunnalla on tytär Zoe.

- Suhteen alussa sanoimme aina, että kaikista vallankumouksellisinta, mitä värilliset voivat tehdä, on pysyä yhdessä ja kasvattaa lapsi ydinperheessä, johon kuuluvat äiti ja isä. Tämä siksi, että kaikki haluavat kuvitella, että afroamerikkalaiset perheet eivät ole tällaisia. Kuvitellaan aina, että lapset ovat yksinhuoltajaäidin kasvattamia, vaikka tiedämme, ettei tämä pidä paikkansa, Jackson kertoo People-lehden haastattelussa.

- Teimme päätöksen muuttaaksemme tätä narratiivia, että aiomme pysyä yhdessä kaikesta huolimatta, keksimme kyllä keinot. Siihen tarvitaan kaksi ihmistä, jotka kunnioittavat toisiaan, rakastavat toisiaan ja pitävät toisistaan huolta, hän jatkaa.

(kuva: AOP)

Liitossa on ollut myös vastamäkeä

Vaikka pariskunnan liitto on kestänyt monet karikot, he myöntävät, että aina avioliitossa ei ole ollut helppoa.

Esimerkiksi 90-luvulla Jackson jäi riippuvaiseksi huumeisiin ja Richardson auttoi näyttelijän kuntoutumisessa. Jackson onkin ollut ilman huumeita jo 30 vuotta.

- Hän antoi minulle mahdollisuuden olla sellainen mies kuin minun pitikin olla, Jackson kommentoi tuolloin päästyään vieroitushoidosta.

Kumpikin pariskunnasta rakastaa työtään, joten molempien arki täyttyy työnteosta. He kuitenkin pitävät huolen siitä, että aikaa jää myös yhteiselle ajalle perheen ja ystävien kanssa.

Heinäkuussa pariskunta pitää yleensä lomaa ja suuntaa veneilemään yhdessä tyttärensä ja tämän ystävien kanssa. Jackson kertoo, että perhelomaan kuuluu yksi sääntö.

- Ei saa herättää muita. Silloin pitää nukkua, kun nukuttaa. Sitten kokoonnumme yhteen ja syömme", hän summaa.

Pariskunta pääsee näinä päivinä myös työskentelemään yhdessä. He molemmat työskentelevät Apple TV+:ssa esitettävän The Last Days of Ptolemy Grey -sarjan parissa.

- Olen ihmeissäni, miten kiireisiä olemme vielä seitsemännellä vuosikymmenellä, Richardson toteaa.

- Olen kiitollinen, sillä ajattelen, että asiat olisivat voineet olla myös toisin, hän summaa ajatuksiaan.

Lue myös: Näyttelijälegenda kävi ottamassa koronarokotteen - suloinen kasvomaski hurmasi seuraajat

Lue myös: Samuel L. Jackson sai palkinnon, mutta älähti - ei pidä itseään "legendaarisena"

Lue myös: Näyttelijälegenda pestattiin tähdittämään ahdistavan kauhuelokuvasarjan uusinta osaa

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat