Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinainen tunnustaa myyneensä häpykarvojaan - 'Enää en olisi valmis tekemään mitä tahansa'

18.03.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti kertoo myyneensä niin juttuja itsestään lehdistölle kuin häpykarvoitustaankin.

- Olen myynyt pimppikarvojani, tosi-tv-tähti Henna Kalinainen täräyttää tuoreen Mamma Mia -podcastin ensimmäisillä minuuteilla.

Tuoreessa jaksossa tosi-tv-maailmassa uraa tehneet Kalinainen ja Vilma Karjalainen, 27, keskustelevat vuosistaan julkisuudessa.

Kalinainen nousi julkisuuteen 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä osallistuttuaan Big Brother -kilpailuun. Karjalainen puolestaan muistetaan Temptation Island -ohjelmasta, johon hän osallistui silloisen puolisonsa, Juuso Lehmusvyöryn kanssa.

Kalinainen kertoo jaksossa olleensa nuorena niin sanotun helpon rahan perässä. Haastatteluista maksettiin palkkioita, jotka houkuttelivat nuorta Kalinaista.

- Olin sen helpon rahan perässä ja olin valmis tekemään itsestäni sen niin sanotun pellen, Kalinainen kertoo podcastissa.

Hän kertoo katuvansa nuorena tekemiään päätöksiä. Hänen mukaansa omaa elämäänsä ei kannattaisi myydä, sillä teot jäävät elämään.

Hän toivoisi, että ihmiset eivät esimerkiksi muistaisi hänen häpykarvojen myyntiään. Kalinainen ei kerro, millaisella summalla tai minkä ikäisenä hän on käynyt kauppaa karvoituksestaan.

"Enää en suostu tekemään mitä tahansa"

Kalinainen kertoo podcastissa, että vuosien mittaan hän on ymmärtänyt, että hänen ei tarvitse lähteä jokaiseen hänelle tarjottuun tilaisuuteen mukaan.

- En suostu enää. Mielestäni ei ole enää hienoa, jos pääsen johonkin lehtihaastatteluun. Tai jos pyydettäisiin johonkin tosi-tv-ohjelmaan, jossa pitäisi esimerkiksi mennä naimisiin jonkun kanssa, sanoisin ei, hän summaa muuttunutta ajatusmaailmaansa.

Hän kertoo myös myyneensä itsestään juttuja lähteen.

Kalinainen kertoo jaksossa, että jos hän esimerkiksi kaatuisi koiran kanssa ulkoillessaan, hän voisi soittaa medialle, joka kirjoittaisi hänen onnettomuudestaan jutun. Tosi-tv-tähden mukaan tällainen toiminta on kuitenkin taakse jäänyttä aikaa.

- Ei nykyään, ei vain nappaa sellainen. Aina pitäisi saada aikaan kohuotsikko, mielestäni se ei ole enää sen parin tonnin arvoista, Kalinainen pohtii jaksossa.

Kuuntele koko jakso alta tai Podplaysta.

Lue myös: Temptation Island -tosi-tv:stä tuttu Vilma Karjalainen odottaa toista lastaan - raskaus oli sokki

Lue myös: Tosi-tv-tähti peilaili intiimialueitaan synnytyksen jälkeen - "Se oli kuin onnettomuuden jäljiltä!"

Lue myös: Vilma Karjalainen menetti neitsyytensä 14-vuotiaana - "Menetin seksihaluni vuosiksi"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat