Kuva: Shutterstock

Vilma Karjalainen menetti neitsyytensä 14-vuotiaana - "Menetin seksihaluni vuosiksi"

25.02.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Temptation Island -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen kertoo ensimmäinen seksikokemuksensa olleen niin järkyttävä, että menetti halunsa vuosiksi.

Tänään käynnistyvässä Mamma Mia -podcastissa tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen, 32, ja Vilma Karjalainen, 27, keskustelevat niin vanhemmuudesta, julkisuudesta kuin henkilökohtaisista kokemuksistaan elämän varrelta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ensimmäisessä jaksossa kaksikko muistelee ensimmäisiä seksikokemuksiaan. Molemmat kertovat olleensa 14-vuotiaita menettäessään neitsyytensä.

Kalinainen pohtii jaksossa, että varhaisella neitsyyden menettämisellä voi olla tekemistä heikon itsetunnon kanssa. Hänen mukaansa on imartelevaa, kun vanhempi vastakkaisen sukupuolen edustaja antaa mairittelevaa huomiota. Hän kertookin menettäneensä neitsyytensä parikymppiselle miehelle festaritunnelmissa.

Kalinainen ei ylläty lainkaan, että myös Karjalaisen ensimmäinen seksikumppani oli tätä vanhempi.

- Se on aina vanhempi mies tai poika. Ne eivät ole koskaan niitä oman luokan tai rinnakkaisluokan poikia. On olemassa sellainen ihmistyyppi, joka haistaa, että tuossa on herkkä nuori tyttö, Kalinainen pohtii jaksossa.

Hän pohtii, että näin jälkeenpäin toivoisi ensimmäisen seksikumppanin olleen joku sellainen henkilö, jonka kanssa ensimmäinen kerta olisi ollut mukavaa ja kumppanin kanssa olisi ollut mahdollisesti yhteinen tulevaisuus.

Ensimmäinen kerta vei halut vuosiksi

Myös Karjalainen jakaa kokemuksiaan ensimmäisestä kerrastaan. Temptation Island -tosi-tv-sarjasta tutuksi tullut nainen kertoo, että menetti seksihalunsa muutamaksi vuodeksi ensimmäisen seksikokemuksensa jälkeen, sillä kokeneemman kumppanin kanssa ensimmäinen kerta ei jäänyt mieleen hyvänä kokemuksena.

- Siis se oli järkyttävä kokemus. Minullahan oli sen jälkeen muutaman vuoden tauko seksistä, koska se oli niin järkyttävää, Karjalainen tunnustaa.

Hän neuvookin nuoria, että nämä malttaisivat odottaa ensimmäisen seksikokemuksensa kanssa edes siihen saakka, että löytäisivät itselleen ensimmäisen seurustelukumppanin, jonka kanssa seksiin voisi tutustua.

Voit kuunnella koko jakson tästä tai Podplaysta.

Lue myös: TIS-Vilma jakoi saamansa karut someviestit - "Olen kyllästynyt puolustelemaan itseäni"

Lue myös: Minkä ikäisenä neitsyys keskimäärin menetetään? Kysely selvitti

Lue myös: Miltä neitsyyden menettäminen tuntuu? Naiset kertovat

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat