Kuva: AOP

Kim ja Khloé Kardashian juhlistivat uutta Skims-uimapukumallistoa - juhlat kuhisivat julkkiksia

21.03.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kardashian-siskokset juhlistivat näyttävästi Kim Kardashianin uutta uimapukumallistoa Miamissa.

Näyttävästä tyylistään tunnettu tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian, 41, juhlisti uutta uimapukumallistoaan yhdessä siskonsa Khloé Kardashianin, 37, kanssa.

Kim Kardashian edusti tilaisuudessa päästä varpaisiin hopeisessa asussa. Bikiniyläosaan hän oli yhdistänyt korkeavyötäröisiin legginsseihin, jotka ovat hänen omaa vaatemallistoaan. Asukokonaisuuden kruunasivat PVC-saappaat ja Kim Kardashianin tavaramerkiksi muodostuneet ylisuuret aurinkolasit.

Khloé Kardashian luotti koboltinsiniseen mekkoon, niin ikään suuriin aurinkolaseihin ja oranssinvärisiin, pitkiin kynsiin.

(kuva: AOP)

Kaksikko ei suinkaan viettänyt iltaansa kaksin. Lanseeraustilaisuuden jälkeisessä illanvietossa seurueessa nähtiin myös mallit Candice Swanepoel, 33, ja Karolina Kurková, 38, tennispelaaja Naomi Osaka, 24, ja pop-laulaja Madonnan tytär Lourdes Leon, 25. Myös siskosten läheisiä ystäviä nähtiin seurueessa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Skims on miljardien arvoinen yritys

Tosi-tv-tähti kertoi viime viikolla Instagramissa lanseeraavansa Skims-alusvaatemerkkinsä alaisuuteen oman uimapukumallistonsa. Uutisoimme uimapukumalliston lanseerausta kommentoineiden olleen mietteliäänä tulevien uima-asujen laadusta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kim Kardashian on perustanut Skims-vaatemallistonsa vuonna 2019. Vaatemerkin alla on niin alusvaatteita, muotoilevia alusvaatteita, yöasuja kuin myös lastenvaatteita. The New York Times arvioi tammikuussa yrityksen arvon olevan noin 3 miljardia euroa.

Muun muassa Yhdysvaltojen olympiajoukkuettakin vaatettanut yritys kaksinkertaisti arvonsa alle vuodessa tuoreella rahoituskierroksellaan.

Lue myös: Kim Kardashian lanseeraa siskonsa tavoin bikinimalliston - fanit mietteliäänä tuotteiden laadusta

Lue myös: Kim Kardashianin neuvot liike-elämästä herättivät keskustelua - myös Kiss-yhtyeen laulaja kritisoi

Lue myös: Tristan Thompson julkaisi kryptisen viestin - osoitettu Khloé Kardashianille ja pettämiskohulle?

Lähde: E! News, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat