Kuva: AOP

Emily In Parisissa naurattanut näyttelijä nähdään yllättäen myös toisen hittisarjan uudella kaudella

21.03.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Näyttelijä esiintyy seuraavaksi The Crownissa.

Netflixin hitiksi noussessa Emily In Paris -sarjassa katsojia naurattaa erityisesti Philippine Leroy-Beaulieun, 58, esittämä Emilyn oikukas pomo Sylvie. Leroy-Beaulieun taitoja päästään seuraamaan pian toisessakin Netflix-suosikissa, brittihovista kertovassa The Crownissa.

Leroy-Beaulieu tulee esittämään The Crownin uudella kaudella leskeksi jäänyttä Monique Ritziä, joka myy edesmenneen aviomiehensä omistuksessa olleen kuuluisan hotellin Mohamed Al-Fayedille eli prinsessa Dianan viimeisen kumppanin, Dodi Al-Fayedin isälle. Näin ollen Leroy-Beaulieun hahmo on osa taustatarinaa tapahtumille, jotka johtivat lopulta prinsessan menehtymiseen liikenneonnettomuudessa.

Leroy-Beaulieu kertoo, että vaikka kyseessä on sivurooli, hän oli todella innoissaan päästyään mukaan sarjaan.

- Se oli pieni asia, mutta niin hauskaa ja olin niin, niin iloinen päästessäni mukaan. Jokainen jakso on kuin oma pieni elokuvansa. Se on hullun hyvin kirjoitettu, näyttelijä kuvailee.

Samassa haastattelussa Leroy-Beaulieu kertoo, että hänelle tarjotaan paljon rooleja, jotka ovat hyvin samankaltaisia kuin hänen roolinsa Emily In Parisissa.

- Olen ollut onnekas voidessani torjua ne, koska niistä on puuttunut mielikuvitusta. En halua olla tyyppiroolitettu, hän kertoo.

Lue myös: Kohuttu ja vihattu, mutta silti katsottu Netflix-sarja saa jälleen jatkoa - tulossa kaksikin uutta kautta

Lue myös: Faneilla villi, mutta uskottava teoria - nähdäänkö Sinkkuelämää-Samantha hahmona toisessa Netflix-sarjassa?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat