Kuva: AOP

Playboy-perijä ja Harry Potter -näyttelijä saivat kaksoset - Cooper Hefner julkaisi kuvan tulokkaista

30.03.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Playboy-imperiumin perustajasta, nyt jo edesmenneestä Hugh Hefneristä olisi tullut viime viikonloppuna isoisä kaksosille.

Hugh Hefnerin poika, liikemies Cooper Hefner, 30, on saanut kaksoset yhdessä puolisonsa, näyttelijä Scarlett Byrnen, 31, kanssa.

Hefner kertoi asiasta Instagram-tilillään.

"Scarlett ja minä olemme ikionnellisia saadessamme kertoa, että toivotimme Marigold Adele Hefnerin ja Blossom Pearl Hefnerin tervetulleeksi maailmaan lauantaina, maaliskuun 26. päivä. Tänään asetumme kotona aloillemme. Kuinka siunattuja olemmekaan, kun olemme saaneet heidän elämänsä lahjan. Kuinka onnekkaita olemmekaan saadessamme tämän rakkauden", Hefner kirjoittaa Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa tästä.

Byrne, joka tunnetaan erityisesti Pansy Parkinsonin roolista Harry Potter -elokuvissa, jakoi omalla tilillään saman kuvan.

"Sydämeni kasvoi kaksinkertaiseksi tänä viikonloppuna, kun Cooper ja minä toivotimme tyttäremme, Marigold Adele Hefnerin ja Blossom Pearl Hefnerin tervetulleeksi maailmaan. Kotimme on täynnä rakkautta kolmen tyttäremme kera, emme voisi olla onnellisempia", näyttelijä sanailee julkaisussaan.

Pariskunnalla on myös elokuussa 2020 syntynyt tytär, Betsy Rose Hefner, 1.

Hefner ja Byrne kertoivat viime marraskuussa odottavansa kaksosia.

"Scarlett ja minä tulemme toivottamaan tervetulleeksi kaksi uutta perheenjäsentä tänä keväänä. Emme voisi olla onnellisempia odottaessamme kaksostemme saapumista. Hyvää kiitospäivää kaikille", Hefner kirjoitti kiitospäivän aattona julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta solmi liiton oikeustalolla pidetyssä seremoniassa marraskuussa 2019.

Lue myös: Harry Potter -tähti sai lapsen Playboy-perijän kanssa - julkaisivat ensimmäisen kuvan lapsesta

Lue myös: Harry Potter -kaunotar riisuutui Playboylle - katso kuva

Lue myös: Harry Potter -kaunotar Scarlett Byrne on raskaana

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat