Kuva: AOP / Shutterstock

Sarah Jessica Parkerin ja Matthew Broderickin lapset nähtiin julkisuudessa - poseerasivat medialle

30.03.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijäpariskunta on pitänyt lapsensa visusti poissa julkisuudesta.

Näyttelijäpariskunta Sarah Jessica Parker, 57, sekä Matthew Broderick, 60, viettivät hiljattain uuden, Plaza Suite -näytelmänsä ensi-iltaa.

Vanhempiensa näytelmässä nähtiin myös pariskunnan kolme lasta: James Wilke Broderick, 19, Marion Loretta Elwell Broderick, 12, sekä Tabitha Hodge Broderick, 12.

James oli valinnut ylleen perinteisesti mustan puvun mustalla kravatilla. Tabitha oli puolestaan pukeutunut mustaan nahkamekkoon ja Marionilla oli yllään hempeän vaaleanpunainen tyllimekko.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Parker ja Broderick ovat olleet naimisissa vuodesta 1997 saakka. He ovat pitäneet lapsensa poissa julkisuudesta valtaosan näiden elämästä. James nähtiin tosin punaisella matolla muutama kuukausi aiemmin, kun hän osallistui äitinsä kanssa And Just Like That -elokuvan ensi-iltaan. Tätä ennen James on nähty julkisuudessa viimeksi neljä vuotta sitten.

Parker julkaisi viime syyskuussa jokaisesta lapsestaan kuvan Instagram-tilillään, kun nämä olivat matkalla kouluun. Lasten kasvot olivat pääosin näkymättömissä.

"Viimeisen seitsemän päivän aikana. Yksi ylittää yliopiston kynnyksen fuksivuonnaan. Kaksi muuta menevät seitsemännelle luokalle. Talo on erilainen. Me olemme erilaisia. He tarvitsevat meitä enemmän. Ja paljon vähemmän. Niin monet tietävät. Aika on kulunut. Innostunut heitä odottavista mahdollisuuksista. Rakkautta. Rakkautta. Rakkautta.", näyttelijä kirjoitti julkaisun yhteydessä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näytelmä on vanha teos uudella sovituksella

Plaza Suite -näytelmää esitettiin Broadwaylla 1960-luvun loppupuolella. Alkuperäinen näytelmä perustuu kolmeen näytökseen, joista jokainen sijoittuu New Yorkissa sijaitsevan Plaza-hotellin huoneeseen numero 719.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Näytelmästä on tehty myös elokuvasovituksia, joista ensimmäinen ilmestyi vuonna 1971. Vuonna 1982 HBO teki liveyleisön edessä toteutetun televisiosovituksen sekä vuonna 1987 näytelmästä tehtiin jälleen televisioelokuva.

Lue myös: Anya Taylor-Joy kertoi "kauheasta erostaan" Sarah Jessica Parkerille - suosikkisarja antoi toivoa

Lue myös: Sarah Jessica Parker ei toivo Kim Cattrallin palaavan And Just Like Thatiin: "Emme lähestyneet Kimiä"

Lue myös: Leikittele asuilla kuin Carrie Bradshaw - tyylit, jotka voit bongata And Just Like That -sarjasta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat