Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker ei toivo Kim Cattrallin palaavan And Just Like Thatiin: "Emme lähestyneet Kimiä"

07.02.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

And Just Like Thatin toivotaan jatkuvan ensimmäisen kauden jälkeekin.

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa And Just Like That keräsi nopeasti vankan fanikuntansa ruutujen ääreen. Nyt ensimmäisen kauden ollessa purkissa odotellaan jo malttamattomina, josko sarja jatkuisi useamman kauden verran. Jatkon osalta herää myös kysymys, tullaanko sarjasta kieltäytynyt Kim Cattrall, 65, suostuttelemaan mukaan tuleville kausille. Pääosaesittäjä Sarah Jessica Parkerilla, 56, on asiasta napakka näkemys.

Parker kertoo, että hän ei olisi sinut sen asian kanssa, että Cattrall vielä palaisi sarjaan.

- En usko, että olisin. Koska ajattelen, että on vain liian paljon julkista historiaa tunteista hänen puoleltaan, jotka hän on jakanut, Parker kertoo viitaten näyttelijöiden välillä kytevään riitaan.

Cattrall on tylyttänyt Parkeria kovin sanoin julkisesti. Muun muassa Parkerin kommentoitua sosiaalisessa mediassa ottavansa osaa Cattrallin veljen menehtymiseen, Cattrall ei ollut valmis hautaamaan sotakirvestä.

"Jatkuva tavoittelusi on kipeä muistutus siitä, kuinka julma olit silloin ja olet nyt. Anna minun tehdä tämä hyvin selväksi. Et ole perhettäni. Et ole ystäväni. Lakkaa hyväksikäyttämästä meidän tragediaamme ylläpitääksesi 'kiltin tytön' persoonaasi", Cattral vastasi Parkerille.

Parker paljastaa, että Cattrallia ei alunperinkään pyydetty mukaan And Just Like Thatiin. Syynä oli osittain, että Cattrall oli jo aiemmin kieltäytynyt uudesta Sinkkuelämää-elokuvasta.

- Emme lähestyneet Kimiä tässä. Sen jälkeen kun emme tehneet elokuvaa ja studio ei pystynyt vastaamaan siihen, mitä hän halusi tehdä, meidän täytyy kuunnella häntä ja mikä on tärkeää hänelle. Se ei sopinut yhteen sen kanssa, mikä oli tärkeää ja tarvittua meille, Parker kuvailee.

Cattrallin näyttelemä Samanthan hahmo pysyi silti sarjassa, joskaan häntä ei koskaan nähdä. Hahmo kommunikoi ulkomailta vain tekstiviestien välityksellä.

- Samantha ei ole poissa, Samantha on tätä hetkeä. Uskon, että hänet käsiteltiin kunnioituksella ja eleganssilla. Hänestä ei tehty pahista, Parker kertoo.

Sarjan luoja Michael Patrick King kertoi haastattelussaan viime viikolla, että toivoo näkevänsä And Just Like Thatin jatkuvan vielä seuraavallekin kaudelle. Hänkään ei tosin uskonut Cattrallin paluuseen. 

Lue myös: Toinenkin Sinkkuelämää-nelikosta oli kieltäytyä jatko-osasta: "Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä"

Lue myös: Sinkkuelämää-paluun saama kommentointi järkyttää tähtinäyttelijää: "Se oli shokki"

Lue myös: Faneilla villi, mutta uskottava teoria - nähdäänkö Sinkkuelämää-Samantha hahmona toisessa Netflix-sarjassa?

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat