Kuva: AOP

Transsukupuolisen Elliot Pagen hahmoon Netflix-sarjassa tehtiin suuri muutos - ensimmäinen kuva julki

31.03.2022 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pagen näyttelemä hahmo The Umbrella Academy -sarjassa on transsukupuolinen, ja hahmon uusi nimi on nyt paljastettu.

Elliot Pagen, 35, näyttelemä hahmo The Umbrella Academy -sarjassa tulee seuraavalla kaudella kaapista ulos transsukupuolisena. Asiasta uutisoi muun muassa Variety. Page on jakanut ensimmäisen kuvan hahmostaan Netflix-sarjan tulevalta kaudelta. Samassa twiitissä Page paljastaa, että hahmon nimi on tästä eteenpäin Viktor Hargreeves. Aiemmin hahmo on tunnettu nimellä Vanya Hargreeves.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Elliot Page itse kertoi olevansa transsukupuolinen joulukuussa 2020. Hän kertoi pronomineikseen he/they, jolla yleensä viitataan ei-binääriseen sukupuolikokemukseen, jossa omaa sukupuolta ei selkeästi jaotella mieheksi tai naiseksi. Variety kertoo, että Pagen The Umbrella Academy -hahmo käyttää tästä lähtien miehen pronomineja he/him.

Kun Page kertoi transsukupuolisuudestaan, heräsi kysymys, mitä tapahtuu hänen näyttelemälleen The Umbrella Academy -hahmolle. Vanyan hahmo oli tunnettu tuohon saakka cissukupuolisena naisena. Cissukupuolisuudella tarkoitetaan, että henkilön sukupuolikokemus vastaa hänelle syntymässä määriteltyä sukupuolta. Tuolloin Varietylle kerrottiin, että sarjan tekijöillä ei ollut aikomusta tehdä muutoksia hahmon sukupuoli-identiteettiin.

The Umbrella Academy kertoo supervoimia omaavista sisaruksista. Netflix tiedotti hiljattain, että sarja jatkuu kolmannen kauden jaksoin kesäkuun 22. päivä.

Lue myös: Näyttelijä Elliot Page herkistyi kyyneliin haastattelussa - ei enää paniikkia peiliin katsoessa

Lue myös: Voisiko Miss Suomessa olla mukana transsukupuolinen kilpailija? Missiemo Sunneva Sjögrén kommentoi

Lähde: Variety

Uusimmat