Kuva: AOP

Kanye West hemmotteli puolisoaan kalliilla lahjalla - käsilaukku maksoi yli 200 000 euroa

01.04.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Harvinainen Birkinin käsilaukku on yksi maailman halutuimmista laukuista.

Rap-artisti Kanye West, 44, on tunnettu kalliista lahjoistaan elämänsä naisille. Artisti luottaa tämän tästä kalliisiin käsilaukkuihin.

Tällä kertaa artisti hemmotteli mallina työskentelevää Chaney Jonesia, 24, harvinaisella Birkinin käsilaukulla, jonka hinta on yli 200 000 euroa.

Entertainment Tonight -julkaisun mukaan West osti äärimmäisen harvinaisen käsilaukun Privé Porterilta, joka on luksustuotteisiin erikoistunut myymälä.

Kyseinen laukku on Chèvre-nahasta valmistettu, täysin hopeanvärinen ja siinä olevat yksityiskohdat on tehty palladiumista. Lähteen mukaan laukku toimitettiin hänelle kotiin Houstoniin ja West seurasi videopuhelun välityksellä, kun hänen puolisonsa sai lahjan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Privé Porterin toimistusjohtaja Michelle Berk kertoo, että kyseinen laukku on hyvin harvinainen, sitä on valmistettu ainoastaan vuonna 2004. Muita tunnettuja, kyseisen laukun omistajia ovat kosmetiikkamoguli Jeffree Star, 36, sekä huippumalli Bella Hadid, 25.

- Se on yksi maailman kuuluisimmista ja jahdatuimmista Birkinin laukuista maailmassa, Berk kertoo julkaisulle.

- Laukun kysyntä perustuu sen kauniiseen ulkonäköön ja ainutlaatuisuuteen, kuten myös hyvin rajattuun tuotantoon, hän jatkaa.

- Tämä laukku on myyty niinkin kalliilla kuin lähes 300 000:lla eurolla. Kanyen tiimi oli hyvin vakuuttunut siitä, että haluavat juuri tämän laukun, ei mitään muuta vaihtoehtoa, Privé Porterin toimitusjohtaja toteaa.

Privé Porterin johtajana työskentelevä Jeffrey Berk kertoo toimittaneensa laukun Jonesille henkilökohtaisesti.

- Lensin Houstoniin ja toimitin laukun itse, sillä tuote oli niin arvokas ja he halusivat saada sen samana päivänä perille, Jeffrey kertoo lahjan toimituksesta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun West hemmottelee lemmittyään Birkinin käsilaukulla. Artisti seurusteli alkuvuonna näyttelijä Julia Foxin, 32, kanssa ja antoi tälle sekä tämän ystäville lahjaksi Hermès Birkinin käsilaukut.

Lue myös: Chaney Jones jälleen samanlaisessa asussa Kim Kardashianin kanssa - pukeeko Kanye West mielitiettyjään?

Lue myös: Kanye West järjesti Julia Foxille ökysynttärit - jakoi myös näyttelijän ystäville kalliita lahjoja

Lue myös: Havitteleeko Kanye West entistä vaimoaan takaisin? Vihjasi lähettäneensä peräkontillisen ruusuja

Lähde: Entertainment Tonight

Uusimmat