Kuva: AOP

Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

21.03.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artistin oli tarkoitus esiintyä huhtikuussa järjestettävässä tilaisuudessa, mutta artistin edustaja vahvistaa esiintymisen peruuntuneen.

Rap-artisti Kanye Westin, 44, oli määrä esiintyä Grammy-gaalassa. Tapahtuma on vuosittain järjestettävä tilaisuus, jossa palkitaan musiikkialalla ansioituneita artisteja.

Westin oli tarkoitus esiintyä huhtikuun alussa järjestettävässä tapahtumassa, mutta räppärin edustaja on vahvistanut viihdesivusto E! Newsille, että artistin esiintyminen on peruttu.

Grammy-gaalan järjestävä organisaatio ei ole vahvistanut, oliko Westin tarkoitus esiintyä tapahtumassa. Artisti on itse ehdolla palkinnonsaajaksi viidessä kategoriassa.

Westin lähipiiristä kerrotaan, että esiintymisen peruuntumisen syynä on artistin viimeaikainen käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa. The Blast -sivuston mukaan osasyynä peruuntumiselle on myös koomikko Trevor Noahin, 38, toimiminen gaalan juontajana. West nimittäin hiljattain käyttäytyi epäasiallisesti Noahia kohtaan sosiaalisessa mediassa.

Räppäri sai vuorokauden mittaisen jäähyn Instagramista solvattuaan koomikkoa palvelussa.  Tapahtumat saivat alkunsa, kun Noah kommentoi juontamassaan The Daily Show -ohjelmassa Westin ja tämän entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, välillä olevaa erokohua. West on toistuvasti julkaissut häiritseviä päivityksiä sosiaalisessa mediassa, jotka kohdistuvat erityisesti Kardashianiin ja tämän nykyiseen puolisoon, koomikko Pete Davidsoniin, 28.

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Kanye Westin eksä Julia Fox puolustaa räppäriä - "Hän on harmiton"

Lue myös: Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat