Kuva: AOP

Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

04.04.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artisti on ollut kevään ajan otsikoissa epäasiallisen käyttäytymisensä vuoksi.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin saamien tietojen mukaan kevään aikana runsaasti otsikoissa häiritsevän käyttäytymisensä vuoksi viihtynyt rap-artisti Kanye West, 44 aikoo hakea apua.

West on kertonut entiselle puolisolleen, tosi-tv-tähti Kim Kardashianille, 41, lopettavansa tämän kuin myös tämän nykyisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28, häiriköinnin.

- Kanye on kertonut Kimille, ettei hän aio tehdä julkisia ulostuloja eikä haitallisia sosiaalisen median julkaisuja ennen kaikkea heidän lastensa vuoksi. Hän aikoo mennä jonnekin voidakseen paremmin, lähde kertoo viihdesivustolle. Ei kuitenkaan ole selvää, aikooko West hakeutua hoitolaitokseen.

Westin edustaja kertoo viihdesivustolle, että artisti on sitoutunut yhteishuoltajuuteen Kardashianin kanssa ja onkin keskittynyt heidän lastensa kasvattamiseen.

West on häiriköinyt entistä puolisoaan ja tämän nykyistä kumppania usein eri tavoin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Hän on niin ikään kyseenalaistanut Kardashianin kyvykkyyden toimia vanhempana. Hän julkaisi myös hiljattain musiikkivideon, jossa hän hautaa Davidsonin elävältä.

Artisti sai taannoin vuorokauden mittaisen porttikiellon Instagramiin huonon käytöksensä vuoksi ja Instagramin emoyhtiö, Meta, katsoi tämän rikkovan alustan käyttöehtoja. Tuolloin hän kommentoi epäsopivasti The Daily Shown juontajana tunnetulle Trevor Noahille, 38.

West on myös osoittanut turhautumistaan entistä puolisoaan kohtaan. Hän on muun muassa väittänyt, että Kardashian olisi estänyt häntä tapaamasta lapsiaan. Tosi-tv-tähti on pyytänyt Westia lopettamaan tällaisen käytöksen.

- Ole kiltti ja lopeta tällainen tarinointi, hait juuri tänä aamuna lapset kouluun, Kardashian kirjoitti Westille Instagramissa. Artisti ei kuitenkaan vastannut kommenttiin.

Epäsopiva käytös on myös ollut todennäköisesti syynä siihen, että Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruutettiin

Kardashian jätti avioerohakemuksen alkuvuodesta 2021 ja on tapaillut Davidsonia viime lokakuusta lähtien.

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Kanye Westin eksä Julia Fox puolustaa räppäriä - "Hän on harmiton"

Lähde: Entertainment Tonight

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat