Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian ja Pete Davidson nähtiin käsi kädessä - pariskunta esiintyi hienovaraisesti

08.04.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta nähtiin yhdessä The Kardashians -sarjan ennakkonäytöksessä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, osallistui yhdessä puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa pian käynnistyvän The Kardashians -sarjan ennakkonäytökseen. Julkisuudessa matalaa profiilia pitänyt pariskunta piteli toisiaan hienovaraisesti kädestä tapahtuman aikana.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta on nähty useita kertoja yhdessä aiemminkin. Esimerkiksi viime marraskuussa kaksikko vietti Davidsonin syntymäpäiviä Kalifornian Palm Springsissä illallisen ja elokuvan merkeissä.

Tosi-tv-tähti jätti avioerohakemuksen vuosi sitten helmikuussa entisestä puolisostaan, rap-artisti Kanye Westista, 44. Kaksikko ehti olla naimisissa lähes seitsemän vuoden ajan ja heillä on liitostaan neljä yhteistä lasta.

Kardashian on kertonut tuntevansa olonsa rauhalliseksi suhteessaan Davidsonin kanssa.

- Olen parisuhdetyyppiä, en olisi kenenkään sellaisen kanssa, jos en aikoisi viettää paljon aikaani hänen kanssaan, Kardashian kommentoi suhdettaan juontaja Robin Robertsille.

- Tietenkin haluan ottaa aikani, mutta olen todella onnellinen. On vain niin hyvä tunne, kun on rauhallinen olo, hän jatkaa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Myös Kardashianin äiti Kris Jenner, 66, kommentoi Davidsonin olevan oikein mukava mies. Kardashianin sisko Khloé Kardashian, 37, puolestaan kertoo Davidsonin saavan Kardashianin nauramaan.

Uutisoimme aiemmin Davidsonin ja Kardashianin suunnitelleen tekevänsä ensimmäisen yhteisen punaisen maton esiintymisensä tulevassa Met-gaalassa.

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson aikovat esiintyä pariskuntana Met-gaalassa - asut ovat jo mietinnässä

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson ottavat suhteensa vakavasti - "He ovat ihastuneita toisiinsa"

Lue myös: Miljardöörit listattiin jälleen - kärkisija vaihtui

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat