Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Pete Davidson ottavat suhteensa vakavasti - "He ovat ihastuneita toisiinsa"

05.04.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksikon suhdetta on varjostanut Kardashianin entisen puolison häiritsevä käytös.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, ja koomikko Pete Davidsonin, 28, suhde on menossa vakavaksi. Pariskunta on tapaillut toisiaan syksystä 2021 alkaen, mutta suhde on edennyt hiljalleen virallisempaan suuntaan. Kardashian jakoi hiljattain Instagram-tarinassaan kuvan Davidsonin tatuoinnista, jonka tämä oli ottanut puolisonsa kunniaksi.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Entertainment Tonight -viihdesivuston mukaan kaksikko on tosissaan mukana suhteessa ja kumpikin haluaa viedä suhteen seuraavalle tasolle.

- He ovat ihastuneita toisiinsa ja he jatkavat kukoistavan tulevaisuuden työstämistä, huolimatta Kanyen aiemmin aiheuttamasta draamasta, lähde kertoo viihdesivustolle.

- Pete päätti puuttua toimintaan siinä vaiheessa, kun hänestä alkoi tuntumaan siltä, että hänen täytyy puolustaa itseään. Hän on päässyt yli kaikesta siitä negatiivisuudesta, jota Kanye toi Peten, Kimin sekä Kimin perheen elämään, lähde jatkaa.

Lähde viittaa rap-artisti Kanye Westin, 44, aiempaan käytökseen niin entistä vaimoaan Kardashiania kuin Davidsonia kohtaan. Artisti on toistuvasti häiriköinyt pariskuntaa sosiaalisessa mediassa. West julkaisi taannoin myös musiikkivideon, jossa hän hautaa Davidsonin elävältä.

Lähteen mukaan Davidsonin oli pitkään vain purrut kieltään, mutta lopulta koomikon oli puututtava Westin toimintaan. Lähde lisää Davidsonin toivovan kaiken tämän katoavan tulevaisuudessa.

Kardashianilla ja Westilla on liitostaan neljä yhteistä lasta, ja tosi-tv-tähden kerrotaan olevan huolissaan, kuinka lasten isän käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa vaikuttaa heihin.

- Hän on lähinnä huolissaan siitä, että lapset kuulevat tapahtumista ja kokevat asiat mahdollisesti ikävinä. Hän vain haluaisi siirtyä eteenpäin, olla onnellinen ja ylläpitää tervehenkistä yhteishuoltajuutta, lähde kommentoi Kardashianin tunnelmista.

Uutisoimme aiemmin Westin kertoneen Kardashianille lopettavansa häiriköinnin ja hakevansa itselleen apua.

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lue myös: Pete Davidson lähetti tiukan viestin Kanye Westille - äkäinen keskustelu vuoti julkisuuteen

Lue myös: Kanye West haluaa avaruuteen lastensa kanssa - onko Kim Kardashian lähdössä myös?

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat