Kuva: AOP

Millie Bobby Brown täytti 18, avautuu sen jälkeen kokemastaan seksualisoinnista: "Se on ällöttävää"

12.04.2022 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo, että seksualisointi on saanut uusia kierroksia hänen täytettyään 18 vuotta.

Näyttelijä Millie Bobby Brown täytti helmikuussa 18 vuotta. Stranger Things -sarjasta tunnettu näyttelijä kertoo The Guilty Feminist -podcastissa urallaan kokemastaan seksualisoinnista ja siitä, miten täysi-ikäistyminen on vaikuttanut tähän.

Brownin mukaan hänen kokemansa seksualisointi on ollut ylitsevuotavaa.

- Olen ehdottomasti kohdannut sitä enemmän viime viikkoina sen jälkeen, kun olen täyttänyt 18. Näen muutoksen siinä, miten ihmiset käyttäytyvät ja miten lehdistö ja sosiaalinen media ovat reagoineet täysi-ikäistymiseeni. Se on ällöttävää, Brown kertoo.

Näyttelijä kuitenkin toteaa, että on kohdannut seksualisointia koko uransa ajan. Hän nousi kuuluisuuteen alkaessaan esittää Eleven-hahmoa Netflix-sarja Stranger Thingsissä ollessaan vain 12-vuotias.

Millie Bobby Brown kertoo, että aikuistuminen julkisuuden valokeilassa ei ole yksinkertaista.

- Käyn läpi samoja asioita kuin kuka tahansa 18-vuotias. Yritän olla aikuinen, pitää yllä parisuhteita ja ystävyyssuhteita ja tulla pidetyksi ja sulautua joukkoon. Siinä on paljon hommaa. Erona muihin on se, että minä teen sen julkisuudessa, Brown sanoo.

Brown on aiemminkin ottanut kantaa kohtaamiinsa epäasiallisiin kommentteihin, seksualisointiin ja loukkauksiin. Hän kertoi 16-vuotiaana Instagram-päivityksessä, että nämä ovat aiheuttaneet hänelle epävarmuutta ja tuskaa.

Lue myös: Millie Bobby Brown täytti 18 vuotta - poseeraa poikaystävänsä kanssa ikonisina hahmoina

Lue myös: Millie Bobby Brown toi poikaystävänsä punaiselle matolle - miehen rintaa koristi Ukrainan lippu

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat