Kuva: AOP

Justin Timberlaken kommentti Britney Spearsista hämmensi fanit - lähde kertoo, mistä oli kyse

16.04.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Spears ja Timberlake seurustelivat vuosituhannen vaihteessa.

Viikon alussa selvisi, että poptähti Britney Spears, 40, odottaa ensimmäistä yhteistä lasta nykyisen puolisonsa Sam Asgharin, 28, kanssa. Laulaja kertoi asiasta Instagramissa.

Vuosituhannen vaihteessa Spears seurusteli poppari Justin Timberlaken, 41, kanssa. Vaikka kaksikko erosi jo vuonna 2002, on Timberlakelta kysytty vuosien varrella usein kommentteja Spearsiin liittyen.

Muutama päivä sitten paparazzi yritti kysyä Timberlakelta kommenttia Spearsin raskauteen liittyen. Timberlake oli vain vihaisena todennut, että: "Mene pois." Kyseinen lausahdus herätti huomiota, sillä monet fanit ajattelivat, että Timberlakea ei kiinnosta Spearsin elämä ja laulaja oli ollut sen vuoksi töykeä.

Lähteen mukaan asia ei kuitenkaan ole niin.

- Justin on iloinen Britneyn puolesta, mutta häntä turhauttaa, kun paparazzit haluavat häneltä kommentteja ihmisestä, joka elää onnellista elämää muualla. Justin tietää, että Britney on mahtava äiti ja hänen töykean kuuloinen kommentti ei todellakaan ollut osoitettu Britneylle, vaan paparazzin tunkeilulle, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

Vuonna 2021 Spearsin vielä taistellessa holhouskiistan pyörteissä, Timberlake ilmaisi julkisesti tukevansa eksäänsä kamppailussa.

Lue myös: Britney Spears perustelee eksänsä ilmiantamisen somessa - "En ole koskaan saanut ilmaista itseäni"

Lue myös: Britney Spears paljastaa häntä suosion vuoksi hyväksikäyttäneet henkilöt - mainitsee myös eksänsä

Lue myös: Britney Spears hehkuttaa raskausajan seksielämää - 'Parasta seksiä ikinä'

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat