Kuva: AOP

Britney Spears paljastaa häntä suosion vuoksi hyväksikäyttäneet henkilöt - mainitsee myös eksänsä

29.03.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Britney Spears on ollut viime aikoina hyvin avoin kokemastaan vääryydestä holhouksen aikana.

Yksi kaikkien aikojen myydyimmistä artisteista Britney Spears, 40, nauttii elämästään vapauduttuaan isänsä holhouksesta vuoden 2021 marraskuussa. Viime aikoina Spears on julkaissut Instagram-tilillään paljastuksia kokemistaan vääryyksistä holhouksesta, joka kesti 13 vuotta. Hollywood Life -julkaisun mukaan pop-tähti kirjoitti tällä kertaa sosiaaliseen mediaan joutuneensa kanssakäymiseen Jeesuksen kanssa. Tämä toi laulajalle valaistumisen hänen äitinsä Lynne Spearsin, 66, ja siskonsa Jamie Lynne Spearsin, 30, väärinkohtelusta muusikkoa kohtaan.

”Sain eilen illalla puhelun Jeesukselta ja arvatkaa, mitä hän sanoi? Hän sanoi ”rakas lapsi… sinun äitisi työskenteli kirjansa parissa, kun tarvitsit häntä eniten. Ja minkä vuoksi? Suosion ja huomion takia! Ja eksäsi teki samalla tavalla””, Spears kirjoittaa.

”Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa käyttäen sinun nimeäsi ja väitti, että teit hänet likaiseksi. Ja mitä siskosi teki? Hän kirjoittaa myös kirjan! Tiedostaen, ettet itse tekisi ikinä vastaavaa, koska pakenit draamaa ja sen vuoksi loit itsellesi oman kuplasi. Siksi artistit esittävät roolia, paetakseen jotakin”, Spears kirjoittaa.

Justin Timberlake ja Britney Spears seurustelivat 1998-2002 aikana. (kuva: AOP)

Vaikka Spears ei paljastakaan eksänsä nimeä, on monelle artistin fanille ja medialle kirjoituksen vihjeet olleet ilmiselviä vihjauksia pop-laulaja Justin Timberlakesta, 41. Elite Daily -julkaisun mukaan pariskunta aloitti seurustelun 90-luvun loppupuolella ja erosi maaliskuussa 2002 huonoissa väleissä. Heti eron jälkeen Timberlake paljasti yksityiskohtia seksielämästään Spearsin kanssa. Tämä oli Spearsin kannalta todella nöyryyttävää, sillä pop-tähti oli aiempina vuosina kertonut medialle säästävänsä neitsyyttään avioliittoon asti ja kieltäytynyt kommentoimasta seksielämäänsä sen enempää.

Vuonna 2021 Spearsin vielä taistellessa holhouskiistan pyörteissä, Timberlake ilmaisi julkisesti tukevansa eksäänsä kamppailussa. Lisäksi samana vuonna Timberlake osoitti Spearsille julkisen anteeksipyynnön käytöksestään parisuhteen aikana ja sen jälkeen. Spearsin viimeisin julkaisu herättääkin kysymyksen, että onko laulaja antanut eksälleen koskaan anteeksi pahoitteluista huolimatta.

Lopuksi Spears kirjoittaa loppukevennykseksi pienestä palkinnosta, jonka Jeesus antoi hänelle.

”Koska tiedän, ettet halua kertoa tarinaasi, Jeeuksena, herranasi ja vapahtajanasi annan sinulle viisi pulloa Jack Danielsia ja ruokatäydennykseksi McDonaldsin ranskalaisia”, Spears kirjoittaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears julkaisee muistelmateoksen - siskon versio sai laulajan raivostumaan: "Puhut paskaa!"

Lue myös: Britney Spears myöntää harkinneensa rintaimplantteja - huono kokemus klinikalla muutti mielen

Lähteet: Hollywood Life, Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat