Kuva: AOP

Suosikkinäyttelijää ei ole enää nähty romanttisissa komedioissa - kertoo nyt suoraan syyn

19.04.2022 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Julia Roberts on tähdittänyt useita romanttisia komedioita.

Näyttelijä Julia Roberts, 54, tunnetaan erityisesti romanttisten komedioiden supertähtenä, mutta viime vuosina häntä ei ole enää juurikaan nähty kyseisen genren parissa. Näyttelijä kertoo haastattelussa New York Times Magazinelle, ettei mikään eteen tullut romanttisen komedian elokuvaprojekti ole ollut vielä tarpeeksi hyvä. 

- Koska aikaa viimeisimmästä romanttisesta komediastani on niin kauan, ihmiset ymmärtävät sen joskus väärin niin, etten haluaisi enää tehdä sitä. Jos olisin lukenut jotain, joka olisi mielestäni ollut Notting Hillin kirjoitustasoa, tai My Best Friend’s Wedding -tason hauskaa, olisin tehnyt sen, Roberts selittää. 

Robertsilla on myös kolme lasta yhdessä miehensä Daniel Moderin, 53, kanssa, joka vaikuttaa luonnollisesti näyttelijän mukaan siihen, millaisia töitä hän haluaa ottaa vastaan. 

- Tässä on se juttu: Jos jokin olisi mielestäni ollut tarpeeksi hyvää, olisin tehnyt sen. Mutta olen myös saanut kolme lasta viimeisen 18 vuoden aikana. Se nostaa rimaa entisestään, koska silloin ei ole kyse vain siitä, onko materiaali tarpeeksi hyvää, vaan se on myös matemaattinen yhtälö mieheni työaikatauluista ja lasteni kouluaikatauluista ja kesälomasta, näyttelijä kertoo haastattelussa. 

- Se ei ole vain, että oi haluan tehdä tämän. Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että saan olla kotona perheeni kanssa ja pidän itseäni kotiäitinä, Roberts sanoo. 

Vuonna 1990 Roberts teki läpimurtoroolinsa elokuvassa Pretty Woman. (kuva: AOP)

Roberts tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Pretty Woman, My Best Friend's Wedding, Notting Hill ja Runaway Bride ja Erin Brockovich. Näyttelijän uusin roolisuoritus tullaan näkemään 28. huhtikuuta ilmestyvässä poliittisessa trillerisarjassa Gaslit

Lue myös: Julia Robertsin tyyli Notting Hillissä on kuin vuodelta 2020 - katso, kuinka luot trendilookin

Lue myös: Julia Roberts, 53, jakoi harvinaisen kuvan puolisonsa kanssa - juhlivat 19-vuotishääpäiväänsä

Lue myös: Julia Robertsin tytär ensimmäistä kertaa julkisuudessa - poseerasi punaisella matolla isänsä kanssa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat