Kuva: AOP

Mac Millerin huumediileri sai tuomion - oikeudessa kuultiin myös räppärin äidin koskettava lausunto

19.04.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Räppäri kuoli huumeiden yliannostukseen muutama vuosi sitten.

Yksi räppäri Mac Millerin, 26, kuolemasta syytetyistä huumekauppiaista on saanut lähes 11:n vuoden vankilatuomion. Miller kuoli fentanyylin, kokaiinin ja alkoholin yliannostukseen vuonna 2018. Hänen kuolemaansa on liitetty kolme huumekauppiasta, joiden on epäilty myyneen väärennettyjä pillereitä.  

Tuomion saanut Ryan Michael Reavis, 39, näyttäytyi Los Angelesin tuomioistuimessa ja sanoi olleensa tietämätön siitä, että kaupatut huumeet sisälsivät fentanyylia. Hän oli pyytänyt viiden vuoden vankeusrangaistusta, mutta tuomioistuin määräsi hänet 10:n vuoden ja 11:n kuukauden vankeusrangaistukseen. 

Myös suosikkiräppärin äidin Karen Mayersin tekemä lausunto koskien poikansa kuolemaa kuultiin oikeudessa.  

"Elämäni meni pimeäksi sillä hetkellä, kun Malcolm lähti maailmastaan. Malcolm oli minun ihmiseni, enemmän kuin poika. Meillä oli side ja sukulaisuus, joka oli niin syvä, erityinen ja korvaamaton. Puhuimme joka päivä kaikesta - hänen elämästään, suunnitelmista, musiikista ja haaveista", lausunnossa sanottiin. 

"Hän ei olisi ikinä ottanut tietoisesti fentanyylipilleriä, ei ikinä. Hän halusi elää ja oli innoissaan tulevaisuudesta", Meyers sanoi lausunnossaan.

Miller oli julkaissut vain pari kuukautta ennen kuolemaansa uuden studioalbuminsa Swimming ja artistin oli tarkoitus lähteä kiertueelle. Miller löydettiin kuitenkin kuolleena kotoaan Kaliforniasta 7. syyskuuta 2018. 

Lue myös: Fanit uskovat Ariana Granden laulavan Mac Millerin uudella albumilla - levyn tuottaja vastaa

Lue myös: Fanit muistelivat vuosi sitten kuollutta räppäriä: "Samanlaista sielua ei tule olemaan"

Lue myös: Mac Millerin kuolinsyy selvillä - kyseessä ikävä onnettomuus

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat