Kuva: AOP

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä uusia paljastuksia pariskunnan suhteesta

20.04.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Entisen pariskunnan oikeudenkäynnin aikana on saatu uutta tietoa pariskunnan suhteesta ja eroon johtaneista syistä.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, käy paraikaa oikeustaistelua entistä puolisoaan, Amber Heardia, 35, vastaan. Pariskunta on eronnut vuonna 2017.

Depp on haastanut Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi tuhonnut näyttelijän uran esittämällä valheita Deppistä.

Vuonna 2018 Heard kirjoitti esseen Washington Postiin, jossa hän kuvaili itsensä olevan julkinen esimerkki kotiväkivallasta. Vaikka artikkelissa ei mainittu Deppiä nimeltä, näyttelijän asianajajat ovat sitä mieltä, että Heardin teksti oli osa tämän järjestelmällistä huijausta.

Deppin mukaan hänen entinen puolisonsa on keksinyt huijauksen saadakseen positiivista julkisuutta ja edistääkseen uraansa.

Ennen oikeudenkäynnin alkua Heard kertoi vetäytyvänsä sosiaalisesta mediasta voidakseen keskittyä tulevaan koitokseen.

Deppin ristiriitaiset tekstiviestit Heardiin liittyen

Deppin viestinvaihto naapurinsa Isaac Baruchin kanssa paljastettiin oikeudessa.

"Toivon, että Amberin mätä ruumis maatuu Honda Civicin takakontissa", Deppin viestissä kerrotaan lukeneen. Baruch vahvisti näin kirjoitetun.

Viestistä käytiin keskustelua oikeudessa Baruchin ristikuulustelun aikana, jonka suoritti Heardin asianajaja Elaine Bredehoft.

Depp kiistää Heardin esittämät syytökset seksuaalisesta väkivallasta

Avauspuheenvuoron aikana Heardin asianajaja Ben Rottenborn väitti päämiehensä joutuneen seksuaalisen väkivallan kohteeksi Deppin toimesta. Asianajajan mukaan Heard on joutunut myös perheväkivallan kohteeksi niin fyysisesti, henkisesti, verbaalisesti kuin psykologisesti.

- Tulette kuulemaan mitä kamalampia väkivallan muotoja, joista hän on kärsinyt. Tulette kuulemaan ne suoraan häneltä. Hän tulee esiin kertomaan asioista. Se tapahtui, Rottenborn sanoi Heardin tulevasta todistuksesta.

Deppin edustaja on kiistänyt syytteet.

- Tämä seuraa hänen suunnittelemaansa kaavaa, virheelliset väitteet ovat muuttuneet ja kehittyneet ajan saatossa shokkiarvon vuoksi. Amber on ohjaillut ja käyttänyt hyväkseen tilannetta saadakseen aikaan sosiaaliseen liikkeen, näyttelijän edustaja kommentoi.

Oliko pariskunnan suhteessa molemminpuolista väkivaltaa?

Entisen pariskunnan terapeuttina työskennellyt Laurel Avis Anderson on myös todistanut oikeudessa. Hänen mukaansa pariskunnan suhteessa on ollut molemminpuolista väkivaltaa. Hänen mukaansa parin kommunikointitaidot olivat kammottavat, mutta terapeutin mukaan kaksikko rakasti toisiaan, vaikka olivat tietoisia, että heidän suhteensa ei ollut terveellä pohjalla.

Deppin lääkäri kertoo hoitaneensa näyttelijän katkennutta sormea

Deppin pitkäaikainen lääkäri David Kipper on myös todistanut oikeudessa. Hän on kertonut lausunnossaan hoitaneensa näyttelijän katkennutta sormea.

Kipperin mukaan hän ei tiennyt, kuinka Deppin sormi oli vahingoittunut maaliskuussa 2015, jolloin lääkäri oli putsannut näyttelijän haavoja Australiassa. Depp on aiemmin väittänyt Heardin heittäneen häntä suurella, lasisella vodkapullolla, joka aiheutti Deppin mukaan vamman.

Lääkäri todisti kuitenkin Deppin aluksi väittäneen leikanneensa itse sormeensa keittiöveitsellä.

Miksi Depp astui esiin?

Depp on avannut hiljattain syitä sille, miksi nosti kanteen kunnianloukkauksesta ja ryhtyi julkiseen oikeudenkäyntiprosessiin.

- Minusta tuntui siltä, että minun ei täydy pitää ainoastaan itseni, vaan myös lasteni puolia, jotka olivat tuohon aikaan 14- ja 16-vuotiaita, Depp kertoi.

- He olivat tuolloin koulussa ja mielestäni oli ongelmallista, että lasteni täytyisi käydä koulussa ja kohdata ystäviään, jotka tulevat kyselemään People-lehden kansikuvasta, jossa Heard esiintyy kasvot mustelmilla, näyttelijä summasi ajatuksiaan. Lausunnossaan Depp viittasi kesäkuussa 2016 People-lehdessä julkaistuun kansikuvaan, jossa esiintyi Heard ilmiselvästi ruhjoutuneena.

Depp pysyi kannassaan, ettei hän ole koskaan vahingoittanut Heardia, eikä ole sanojensa mukaan elämänsä aikana lyönyt ketään muutakaan naista.

- On todella outoa muuttua hetkessä Tuhkimosta Quasimodoksi. En ansainnut sitä, eivät ansainneet lapsenikaan, kuten eivät myöskään ne ihmiset, jotka ovat uskoneet minuun kaikkiin nämä vuodet. En halunnut kenenkään kuvittelevan, että olen tehnyt heille väärin, tai että olisin valehdellut heille, Depp summaa.

Oikeudenkäynti jatkuu edelleen.

Lue myös: Amber Heard ja Johnny Depp kohtaavat oikeudessa - Heard kertoo tilanteesta seuraajilleen

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - nyt mukaan vedetään näyttelijäkollega

Lue myös: Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat