Kaikki artikkelit

Näyttelijän edustajat ovat jättäneet oikeudelle hakemuksen, jossa vaaditaan Heardin tuomion kumoamista. Näyttelijä hävisi hiljattain oikeustaistelun entistä puolisoaan vastaan.
Näyttelijästä levitettiin oikeustaistelun aikana somessa videota, jossa hän reagoi Johnny Deppin sormivammaan.
Entinen pariskunta kävi hiljattain kuuden viikon mittaisen kunnianloukkausoikeudenkäynnin toisiaan vastaan.
Miespuolinen valamies paljastaa aamuohjelmassa, miten tuomioon päädyttiin, ja miksi Amber Heardin lausunnot koettiin epäuskottavina.
Yksi Johnny Deppin asianajajista sanoi aamuohjelmassa muun muassa valamiehistön päätökseen vaikuttaneen muu kuin sosiaalinen media.
Whitney Heard Henriquez oli yksi Amber Heardin todistajista oikeudenkäynnissä, jossa hän kertoi Johnny Deppin lyöneen heitä molempia.
Oikeudenkäynnin pikakirjoittajana toiminut Judy Bellinger kertoo, että osan valamiehistön jäsenistä oli vaikea pysyä hereillä.
Heardin asianajaja on kommentoinut aiemmin, ettei tällä ole varaa maksaa miljoonien suuruista vahingonkorvausta, jonka valamiehet langettivat näyttelijälle.
Elaine Bredehoft sanoo Today-ohjelmassa muun muassa uskovansa, että somessa levinnyt TikTok-trendi, jossa Deppin kannattajat pilkkaavat Heardin lausuntoja, vaikuttivat valamiehistön lopulliseen päätökseen.
Monet julkkikset ovat osoittaneet tukensa Deppille tämän voitettua oikeudenkäynnin ex-puoliso Amber Heardia vastaan.
Oikeudenkäynnin päätyttyä Deppin asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez pitivät kiitospuheen oikeustalon ulkopuolella lukuisten ihmisten edessä.
Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin välinen oikeudenkäynti on ollut vuoden suurimpia ilmiöitä. Eilen illalla valamiehistö antoi päätöksensä.
Heard julkaisi lausunnon Instagram-tilillään, jossa hän kertoo olevansa pettynyt oikeudenkäynnin lopputulemaan.
Amber Heard määrättiin maksamaan Deppille 15 miljoonaa dollaria.
Elon Musk seurusteli taannoin Amber Heardin kanssa. Nyt hän toivoisi entisen puolisonsa voivan jatkaa eteenpäin oikeudenkäynnin päätyttyä.
Amber Heard muisteli aiemmin oikeudessa kuulleensa, että Johnny Depp olisi työntänyt huippumallin portaikosta alas.