Kuva: AOP

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - nyt mukaan vedetään näyttelijäkollega

29.12.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp haastoi muutama vuosi sitten Heardin oikeuteen 50 miljoonasta. Nyt kuulusteltavaksi saapuu James Franco.

Näyttelijät ja ex-aviopari Amber Heard, 35, ja Johnny Depp, 58, taistelevat toisiaan vastaan oikeudessa.  Depp haastoi Heardin keväällä 2019 oikeuteen peräti 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta.

Depp muun muassa syyttää Heardia siitä, että hän on liannut miestä julkisesti, ja tämä on vaikuttanut miesnäyttelijän elinkeinoon negatiivisesti.

Nyt Unilad-sivusto uutisoi, että näyttelijä James Franco, 43, on vedetty myös mukaan oikeudenkäyntiin. Francoa halutaan kuulustella toukokuun 2016 tapahtumista, kun hänet nähtiin samassa hississä Heardin kanssa.

Deppin asianajajat uskovat, että kaksikolla on ollut suhde, vaikka Heard oli tuolloin naimisissa Deppin kanssa. Samalla halutaan tietää, oliko Heardilla mustelmia, sillä edellisenä iltana hän oli väitetysti tapellut Deppin kanssa ja tästä oli syntynyt Heardin mukaan fyysisiä vammoja.

Francon kuulustelu tapahtuu huhtikuussa 2022.

Heard ja Franco tähdittivät yhdessä vuonna 2016 julkaistua The Adderall Diaries -elokuvaa.

James Franco. (kuva: AOP)

Fanit vaativat viime vuonna Amber Heardille potkuja Aquaman-elokuvasarjasta, kun Heard oli toimittanut todisteita hänen ex-miehensä Johnny Deppin ja The Sun -julkaisun väliseen oikeustaisteluun. Depp hävisi tapauksen ja joutui jättämään roolinsa Ihmeotukset-elokuvasarjassa.

Lue myös: Potkut saanut Johnny Depp: "Vuosi on ollut monelle todella rankka"

Lue myös: Aquaman-tähti Amber Heardille vaadittiin potkuja - elokuvantekijät eivät välitä painostuksesta

Lue myös: Johnny Deppia sai nimittää vaimonhakkaajaksi - brittioikeus eväsi valitusoikeuden asiasta

Uusimmat