Kuva: AOP

Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

19.04.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen oikeudenkäynti jatkuu.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, käy paraikaa oikeustaistelua entistä puolisoaan, malli Amber Heardia, 35, vastaan. Oikeustaistelussa on kyse kunnianloukkaussyytteestä, jonka Depp on nostanut Heardia vastaan.

Seuraavaksi oikeudenkäynnissä Deppin odotetaan viihdesivusto TMZ:n mukaan puhuvan eräästä tapahtumasta entisen pariskunnan avioliiton ajoilta. Deppin mukaan joko Heard, tai eräs ystävä olisi ulostanut Deppin puolelle sänkyä.

Depp on haastanut Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Näyttelijä väittää entisen puolisonsa valehdelleen, kun tämä on kertonut Deppin pahoinpidelleen häntä. Heard puolestaan väittää entisen aviomiehensä masinoineen lokakampanjan häntä kohtaan.

Oikeudenkäynnin avainasemassa tapahtumat huhtikuussa 2016. Heard vietti tuolloin syntymäpäiväjuhliaan, jonne Depp saapui myöhässä ja näyttelijä päättikin lähteä juhlista, joka hänen sanojensa mukaan raivostutti Heardin. Sen sijaan Heardin mukaan Depp on heittänyt mallia viinipullolla lähtiessään.

TMZ:n mukaan seuraavana aamuna taloudenhoitaja oli soittanut Deppille kertoakseen, että joku oli ulostanut Deppin puolelle sänkyä ja peittänyt jälkensä. Depp uskoo tekijän olleen Heard, joka olisi toivonut ulosteesta tietämättömän näyttelijän käyvän petiin tietämättä ulosteesta. Deppin mukaan tekijänä olisikin joko Heard itse tai joku hänen ystävistään.

Heardin mukaan sänkyyn olisi ulostanut yksi hänen yorkshirenterriereistään, mutta Deppin mukaan ulostemäärä oli liian suuri ollakseen muutaman kilon painoisen koiran jätöksiä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Deppin mukaan ulostevälikohtaus oli viimeinen tikki, joka päätti heidän avioliittonsa.

Lue myös: Amber Heard ja Johnny Depp kohtaavat oikeudessa - Heard kertoo tilanteesta seuraajilleen

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - nyt mukaan vedetään näyttelijäkollega

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat