Kuva: AOP

Shawn Mendes avaa omia vaikeuksiaan: "Jos ihmiset tietäisivät totuuden, he saattaisivat vähätellä"

20.04.2022 13:15 - Riia Frost

Muusikko Shawn Mendes on viime aikoina puhunut avoimesti syvällisistä ajatuksistaan faneilleen.

Muun muassa Mercy- ja When You're Gone -hiteistään tuttu laulaja-lauluntekijä Shawn Mendes, 23, puhuu avoimesti Twitter-julkaisussaan henkilökohtaisista ongelmistaan, joita hän on kohdannut elämänsä aikana.

Hollywood Life -julkaisun mukaan Mendes on avautunut syvällisesti somessa siitä asti, kun muusikko erosi vuonna 2021 laulaja Camila Cabellosta, 25, jonka kanssa hän ehti seurustella kaksi vuotta. Mendes avautui viime maaliskuussa erostaan ja kuvaili olevansa yksinäinen.

Mendesin viimeisimmän julkaisun vahvana teemana on totuus. Muusikko kuvailee pitkässä kirjoituksessaan muun muassa, miten häntä pelottaa antaa itsestään kaikkea, koska pelkää, mitä muut ihmiset ajattelevat.

”Joskus kysyn itseltäni, mitä minun pitäisi tehdä elämälläni ja saan aina vastaukseksi ”kerro totuus, ole totuus”. Minusta tuntuu, että se on kuitenkin vaikeaa. Pelkään, että jos ihmiset tietäisivät totuuden, he saattaisivat vähätellä minua. He saattaisivat kyllästyä minuun. Joten sellaisina hetkinä, kun olen allapäin, niin minä joko esitän tai piiloudun”, Mendes kirjoittaa.

(kuva: AOP)

Artisti myös analysoi kahdenkympin ikää ja kuvailee tuntemuksiaan vahvoilla verbeillä. Mendes myöntää, että hän joskus miettii, mitä muut ajattelevat, vaikka se ei kannattaisi.

”Totuus on, että olen 23-vuotias, jolta jatkuvasti tuntuu siltä, että joko lennän tai hukun. Ehkä sellaista se on olla kaksikymppinen, en tiedä, tai sitten se olen vain minä”, Mendes pohtii.

”Totuus on se, että haluan tosissani näyttäytyä maailmalle 100 prosenttisesti omana itsenäni, enkä välittää siitä, mitä muut ajattelevat. Mutta joskus kuitenkin välitän”, Mendes lisää.

Vaikka Mendesin suosio on vain kasvanut viime aikoina ja hänet on palkittu lukuisia kertoja, laulaja paljastaa kokevansa edelleen pientä epävarmuutta.

”Totuus on se, että jopa kaiken sen jälkeen, mitä olen saavuttanut, minusta on vaikeaa olla tuntematta, etten epäonnistu. Olen hyperkeskittynyt siihen, mitä minulla ei ole ja unohdan sen, mitä minulla jo on", Mendes toteaa.

"Totuus on myös se, että olen myös okei. Yritän vain kertoa ja olla totuus ja haluan ajatella, että ehkä näiden asioiden ääneen sanominen resonoisi joitakin ihmisiä”, Mendes lisää lopuksi.

Mendesin koko Twitter-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Shawn Mendes avautuu somessa erostaan: "Olen yksin ja vihaan sitä"

Lue myös: Shawn Mendesin ja Camila Cabellon "erokappale" sai fanit itkemään - Mendes avaa tuntojaan somessa

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat