Kuva: AOP / Shutterstock

Huippumalli Gigi Hadid täytti vuosia - pitsisen asun kruunasi näyttävä laahus

25.04.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumallin tyyli on sekä romanttinen että rock-henkinen.

Huippumalli Gigi Hadid, 27, vietti merkkipäiväänsä valkoisessa pitsikokonaisuudessa, jonka kruunasi niin ikään pitsinen laahus. Hadid vietti syntymäpäiväjuhliaan New Yorkissa.

Romanttiseen pitsiin malli yhdisteli runsaasti asusteita. Hadid ei pihistellyt kaulakorujen eikä sormusten kanssa. Mustat ja näyttävät rajaukset tummanpinkillä huulipunalla viimeistelivät kokonaisuuden.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Syntymäpäiväjuhliin osallistui useita tunnettuja nimiä. Juhlissa nähtiin niin ikään näyttelijä Blake Lively, 34, malli Emily Ratajkowski, 30, malli Martha Hunt, 32, sekä malli Helena Christensen, 53.

Hadid kertoi hiljattain Instagramissa lahjoittavansa kaikki Pariisin muotiviikkojen tulonsa Ukrainalle ja Palestiinalle Venäjän hyökkäyksen vuoksi.

"Muotikuukauden aikataulun sovittaminen on tarkoittanut sitä, että minä ja kollegani esittelemme uusia mallistoja näinä sydäntäsärkevinä ja traumaattisina aikoina. Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa suurimpaan osaan aikatauluistamme, mutta haluaisimme kävellä lavalla jonkin asian vuoksi. Ystäväni Mica Argañarazin jalanjäljissä aion lahjoittaa kaikki tuloni Syksy 2022 -näytöksistä auttaakseni niitä, jotka kärsivät Ukrainan sodasta. Samalla jatkan niiden tukemista, jotka kokevat samaa Palestiinassa", malli kirjoitti Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Meidän täytyy avata silmämme ja sydämemme kaikelle inhimilliselle epäoikeudenmukaisuudelle. Meidän pitää nähdä toisemme veljinä ja siskoina, riippumatta poliittisesta suuntauksesta, rodusta tai uskonnosta. Loppujen lopuksi viattomat henget maksavat sodasta, eivät johtajat. Irti Ukrainasta. Irti Palestiinasta. Rauhaa. Rauhaa. Rauhaa", malli totesi päivityksensä päätteeksi.

Lue myös: Malli Gigi Hadid piileskeli suosikkisarjan kuvauksissa - 'Ei ollut osa elämääni'

Lue myös: Lähde kertoo Gigi Hadidin ja Zayn Malikin eronneen - Hadidin äiti väittää taustalla olevan väkivaltaa

Lue myös: Gigi Hadidin ja Zayn Malikin lapsen syntymäpäivillä oli erikoinen pukukoodi - "Näytämme hieman hulluilta, mutta..."

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat