Kuva: AOP

Sharon Osbourne muistelee kasvojenkohotuksen kammottavaa tulosta: "Näytin kykloopilta"

26.04.2022 16:45 - Iiro Myllymäki

Viimevuotisen operaation tulos ei ensin miellyttänyt Osbournea.

Mediapersoona Sharon Osbourne, 69, on ollut avoin hänelle tehdyistä kauneuskirurgisista operaatioista. Nainen kertoi aiemmin käyneensä neljännessä kasvojenkohotuksessaan kesällä 2019. Nyt Osbourne on kertonut käyneensä kasvojenkohotuksessa tämän jälkeenkin, eikä hän ollut alkuun lainkaan tyytyväinen tulokseen.

Nainen kertoo aiheesta The Sunday Timesin haastattelussa. Hän kertoo käyneensä kasvojenkohotusoperaatiossa lokakuussa 2021. Kokemus oli kuulemma kivulias ja lopputulos näytti ensi alkuun toispuoleiselta.

- Se oli kamalaa. Ajattelin, että eihän tämä voi olla totta. Toinen silmä oli erilainen kuin toinen. Näytin aivan kykloopilta. Ajattelin, että vain kyttyräselkä puuttuu, Osbourne sanoo.

Naisen mukaan myös hänen aviomiehensä Ozzy Osbourne kauhistui lopputuloksesta ja sanoi, että operaatio tehdään uusiksi, maksoi mitä maksoi. Kasvojenkohotuksen lopputulos kuitenkin tasoittui ja lopulta Sharon Osbourne oli tyytyväinen.

Osbourne on aiemmin puolustanut kauneusoperaatioitaan, joita kaikki eivät ole katsoneet hyvällä.

- Minulta kysytään paljon plastiikkakirurgiasta, ja tiedättekös mitä. Jos et ole tyytyväinen ulkonäköösi ja sinulla on rahaa, muuta ulkonäköäsi! Mikä siinä on ongelma? Osbourne sanoi Watch-lehden haastattelussa vuonna 2020.

Lue myös: Iron Maiden -laulaja kuittailee Sharon Osbournelle - "Black Sabbath ei ole enää olemassa"

Lue myös: Skid Row -rumpali yritti päästä Ozzy Osbournen bändiin - koesoitto meni täysin pieleen

Lähteet: Independent, Metro

Kilpailut

Uusimmat