Kuva: AOP

Kim Kardashian illallistaa Valkoisessa talossa ensi kerran 10 vuoteen - Pete Davidson seuralaisena

26.04.2022 14:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti osallistui viimeksi Valkoisen talon illalliselle presidentti Barack Obaman aikakaudella.

Koomikko Pete Davidson, 28, on kiitollinen päästessään Washingtoniin yhdessä puolisonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa.

Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu Davidson on nähty hiljattain julkisuudessa Kardashianin seuralaisena eri tapahtumissa ja seuraavaksi pariskunta tullaan näkemään Valkoisen talon illalliskutsuilla kuun vaihteessa.

- Petellä on kunnia olla hänen [Kardashian] vierellä. Hän on todella ylpeä puolisonsa tekemästä työstä, jota tämä vielä jatkaa. Pete kunnioittaa Kimiä täysin, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Pete on todella innoissaan illallisesta Valkoisessa talossa, eikä hän voi uskoa, kuinka upean tilaisuuden hän on saanut, toinen lähde toteaa.

- Pete tietää, että hänen ja Kimin osallistumisesta on ollut paljon keskustelua, joten hän on valmis kaikkeen, mikä liittyy vitsailun kohteena olemiseen. Hän rakastaa kunnon roastausta, eikä hän malta odottaa, mitä tulee tapahtumaan, lähde jatkaa.

Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, kun Valkoisessa talossa järjestetään korkean profiilin illalliskutsut, joten Davidson ei ole ainut, joka on innoissaan tulevasta. Pariskunnan lisäksi ainakin koomikko ja juontaja Trevor Noah, 38, jonka on määrä roastata presidentti Joe Bidenia, 79.

Tämä on Kardashianin toinen kerta, kun hän osallistuu Valkoisen talon illalliselle. Edellisen kerran hän otti osaa tapahtumaan vuonna 2012.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashian auttaa kuolemaantuomittua vankia - aika käy vähiin

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson aikovat esiintyä pariskuntana Met-gaalassa - asut ovat jo mietinnässä

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson nähtiin käsi kädessä - pariskunta esiintyi hienovaraisesti

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat