Kuva: AOP

Marvel tekee historiaa tulevalla supersankarileffallaan - ensimmäinen latinonäyttelijä pääroolissa

27.04.2022 10:15 - Riia Frost

El Muerto -hahmon tuleva näyttelijä tunnetaan parhaiten räppärinä muun muassa Estamos Bien -kappaleestaan sekä Narcos-sarjan roolistaan.

Sony Motion Pictures paljasti CinemaCon-tapahtumassa maanantai-iltana 25. huhtikuuta uuden Marvel supersankarielokuvan olevan kehitteillä. Kyseinen elokuva kantaa nimeä El Muerto ja se tulee olemaan osa Spider Man -universumia.

El Muerto on painija, jonka supervoimat ja naamio on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Lyhyesti kiteytettynä antisankarin tarina sisältää taistelunpelkoa, hänen isänsä uhrauksen, painijan pakenemisen sekä tietenkin paljon painia. El Muerto on nähty Spider Man -sarjakuvissa muun muassa painimassa Hämähäkkimiehen kanssa ja hahmo onnistui melkein riisumaan suositun supersankarin naamiostaan.

Marvel paljasti valinneensa kyseiseen päärooliin palkitun räppärin Bad Bunnyn (oikealta nimeltään Benito Antonio Martínez Ocasio), 28. Hänet tunnetaan muun muassa kappaleestaan Estamos Bien sekä artisti Draken kanssa tehdystä Mia-biisistä. Lisäksi puertoricolainen Bad Bunny on näytellyt muun muassa Netflixin Narcos-sarjassa.

Bad Bunny tulee olemaan ensimmäinen pääroolia esittävä latinonäyttelijä Marvelin live-action-supersankarielokuvien historiassa. Daily Mail -julkaisun mukaan Bad Bunny kertoo olevansa innoissaan tulevasta roolistaan.

- On mahtavaa ja uskomatonta saada mahdollisuus tuoda El Muerto eloon. Lisäksi rakastan myös painia, Bad Bunny iloitsee.

- Kasvoin katsoen painimista ja olen itsekin painija. Olen entinen mestari, joten siksi rakastan tätä hahmoa. Ajattelen sen olevan täydellinen rooli minulle ja se tulee olemaan unohtumaton, Bad Bunny lisää.

Sony on ilmoittanut El Muerto -elokuvan julkaisupäiväksi 12. tammikuuta 2024. Sony on muun muassa toiminut Marvelin Morbius- ja Venom-elokuvien levittäjänä.

Kuvassa Bad Bunny vierailee Madame Tussaudsissa ihastelemassa hänestä tehtyjä vahaveistoksia. (kuva: AOP)

Lue myös: Uuden Thor-elokuvan trailerista jättihitti - nousi YouTuben katsotuimpien videoiden joukkoon

Lue myös: Suomalaisnäyttelijän kohtaus sensuroitiin Marvel-sarjassa - Disney+ korjaa tilanteen

Lähteet: Daily Mail, Marvel

Kilpailut

Uusimmat