Kuva: AOP

Kanye West vetäytyi julkisuudesta - "Hän on keskittynyt pitämään huolta itsestään"

01.05.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artisti oli alkuvuonna runsaasti otsikoissa erityisesti häiritsevän käytöksensä vuoksi.

Rap-artisti Kanye West, 44, on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia. Artistin oli määrä esiintyä Coachella-musiikkifestivaalilla, mutta hän jättäytyi pois esiintyjien kokoonpanosta juuri ennen festivaalien alkua.

Entertainment Tonight -julkaisun saamien tietojen mukaan West on paraikaa pitämässä huolta hyvinvoinnistaan.

- Kanye viettää hiljaiseloa ja keskittyy toipumiseen. Hän yrittää irrottautua kaikesta draamasta, mitä tulee häneen ja Kimiin [Kardashian], lähde kertoo julkaisulle. West on ollut aiemmin naimisissa tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa. Heillä on suhteestaan neljä yhteistä lasta.

- Hän on keskittynyt pitämään huolta itsestään, voimaan paremmin ja poistamaan itsensä kaikesta hulluudesta. Hän välittää suuresti perheestään ja lapsistaan. He ovat hänen prioriteettinsa numero yksi, ja hän työstääkin itseään, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan West on myös kertonut Kardashianille jättävänsä kaikki sosiaalisen median ulostulonsa lastensa vuoksi. On kuitenkin epäselvää, onko West hakeutunut hoitolaitokseen hoidettavaksi.

Westin edustajan mukaan artisti on sitoutunut hyvään yhteishuoltajuuteen entisen puolisonsa kanssa, ja keskittyy lastensa kasvattamiseen.

Lue myös: Kanye West avautuu perhetilanteestaan - väittää perheensä olevan vaarassa

Lue myös: Kanye West vei uuden rakkaansa lemmenlomalle Kardashianien suosimaan lomakohteeseen

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Coachellassa peruuntui viime hetkellä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat