Kuva: AOP

Kanye Westin esiintyminen Coachellassa peruuntui viime hetkellä

05.04.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artistin oli määrä esiintyä kahden viikonlopun mittaisella festivaalilla huhtikuun puolivälissä.

Vain alle kaksi viikkoa ennen kahden viikonlopun mittaista Coachella-festivaalia rap-artisti Kanye Westin kerrotaan vetäytyneen esiintyvien artistien joukosta. Ei ole selvää, kuka tulee esiintymään Westin tilalla.

Viihdejulkaisu People on pyytänyt kommenttia niin Westin edustajalta kuin myös festivaalin järjestävältä organisaatiolta, mutta kumpikaan taho ei ole kommentoinut asiaa.

Ilmoitus poisjäännistä tuli vain päivä sen jälkeen, kun West voitti parhaan rap-kappaleen Grammy-palkinnon kappaleellaan Jail. Artisti palkittiin myös parhaan rap-esiintymisen Grammy-palkinnolla kappaleesta Hurricane. West ei ottanut osaa viime viikonloppuna järjestettyyn Grammy-gaalaan.

Westin oli aiemmin tarkoitus olla yksi Grammy-gaalan esiintyjistä, mutta esiintyminen peruttiin sosiaalisessa mediassa tapahtuneen epäsopivan käytöksen vuoksi.

Artisti on ollut viime aikoina usein julkisuudessa, sillä hän on toistuvasti häiriköinyt entistä puolisoaan, tosi-tv-tähti Kim Kardashiania, 41, sekä tämän nykyistä puolisoa, koomikko Pete Davidsonia, 28. West sai myös vuorokauden mittaisen porttikiellon Instagramiin häiriköityään koomikko Trevor Noahia, 38.

Välikohtauksista huolimatta West nähtiin hiljattain seuraamassa poikansa Saintin, 6, jalkapallo-ottelua entisen puolisonsa kanssa ja heidän kerrottiin näyttäneen hyvin iloisilta perhetapahtumassa.

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat