Kuva: AOP

Kanye West avautuu perhetilanteestaan - väittää perheensä olevan vaarassa

25.04.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti esiintyy Pusha T:n uutuusalbumilla.

Rap-artisti Kanye West, 44, puhuu jälleen perhe-elämästään musiikin välityksellä.

Perjantaina ilmestyneellä Pusha T:n It's Almost Dry -albumilla West viittaa kahdessa kappaleessa eroonsa entisestä puolisostaan, tosi-tv-tähti Kim Kardashianista, 41. Pariskunnalla on liitostaan neljä yhteistä lasta.

Dreamin of the Past -kappaleessa West riimittelee seuraavasti: "Syntynyt seimessä, tuntemattoman poika... Kun isi ei ole kotona, perhe on vaarassa."

Rock N Roll -kappaleessa artisti puolestaan riimittelee: "En ole tulossa hakemaan lapsia hakeakseni riitaa", mitä ilmeisimmin artisti viittaa riimeillään Kardashianin kanssa sovittuun huoltajuusjärjestelyyn.

Maaliskuussa West ilmaisi turhautumistaan perhe-elämäänsä jakaessaan kuvan tyttärensä Northin, 8, koulurepusta, jota korosti kolme pinssiä. Yksi pinsseistä oli alien, yksi Kardashian ja kolmas pinssi esitti Westia.

"Nämä olivat tyttäreni repussa, kun minun 'sallittiin' tavata häntä viime viikolla", artisti kirjoitti tuolloin julkaisun yhteydessä.

"Tämän vuoksi minulla on vaikeaa perheeni kanssa, jota olen sitoutunut suojelemaan hinnalla millä hyvänsä. Älä huoli Northy, Jumala on edelleen olemassa", artisti jatkoi nyttemmin jo poistetussa julkaisussa.

Kardashian kommentoi tuolloin julkaisuun toivovansa Westin lopettavan tällaisen tarinan kertomisen.

Kardashian ja West jättivät avioerohakemuksen helmikuussa 2021. Pariskunta ehti olla naimisissa seitsemän vuoden ajan.

Kardashian seurustelee  nykyisin koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. West on toistuvasti häiriköinyt entistä vaimoaan ja tämän nykyistä puolisoa. Artisti muun muassa julkaisi musiikkivideon, jossa hän kidnappaa Davidsonin ja hautaa tämän elävältä.

Lue myös: Kid Cudi ei ole antanut anteeksi Kanye Westille - eivät ole vieläkään ystäviä

Lue myös: Kanye West oli valmis luopumaan urastaan ryhtyäkseen Kim Kardashianin stylistiksi

Lue myös: Kim Kardashian kertoo olevansa rehellinen lapsilleen heidän isästään Kanye Westistä: "He tietävät"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat