Kuva: AOP

Kanye West vei uuden rakkaansa lemmenlomalle Kardashianien suosimaan lomakohteeseen

12.04.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti vietti entisen puolisonsa syntymäpäiviä samaisessa kohteessa.

Rap-artisti Kanye West, 44, ja hänen puolisonsa, mallina työskentelevä Chaney Jones, 24, ovat viettäneet lomaa Utahissa.

Jones kertoi viettävänsä "baecationia", eli vapaasti suomennettuna lemmenlomaa artistin kanssa. Page Six -julkaisu kertoo pariskunnan viettäneen lomaa Utahissa sijaitsevassa Amangiri-luksusresortissa. Westin edustaja ei ole kommentoinut asiaa.

Amangiri tarjoaa lukuisia hyvinvointia edistäviä palveluita, jotka sopivat julkaisun mukaan tällä hetkellä Westin pirtaan. Hänen kerrotaan nimittäin hakevan apua hankalaan käytökseensä.

- Westin tiimi on etsinyt tälle hoitolaitosta, lähde kertoi aiemmin julkaisulle. Lähteen mukaan West haluaa apua itselleen, sillä hän haluaa olla parempi ihminen ja parempi isä.

West on viime aikoina aiheuttanut harmaita hiuksia etenkin entiselle puolisolleen, tosi-tv-tähti Kim Kardashianille, 41, ja tämän nykyiselle mielitietylle, koomikko Pete Davidsonille, 28. Räppäri on julkaissut erityisesti sosiaalisessa mediassa häiritseviä viestejä pariskuntaan liittyen.

Artistin kerrotaan kuitenkin keskittyvän ylläpitämään tervehenkistä yhteishuoltajuutta ja tämän kerrotaan haluavan keskittyä kasvattamaan hänen ja Kardashianin yhteisiä lapsia.

West ei ole ensimmäistä kertaa Amangirin luksuslomakohteessa. Artisti vietti taannoin kohteessa Kardashianin 37-vuotissyntymäpäivää. Niin ikään myös Kardashianin sisko Kourtney Kardashian, 42, vietti entisen puolisonsa Scott Disickin, 38, syntymäpäiviä Amangirin hulppeissa puitteissa.

Lue myös: Kanye Westin tuore naisystävä on kuin ilmetty Kim Kardashian - kuka uusi rakas on?

Lue myös: Kanye West hemmotteli puolisoaan kalliilla lahjalla - käsilaukku maksoi yli 200 000 euroa

Lue myös: Chaney Jones jälleen samanlaisessa asussa Kim Kardashianin kanssa - pukeeko Kanye West mielitiettyjään?

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat