Kuva: AOP

Scott Disick avoimena Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin kihlauksesta - "Ei ollut yllätys"

07.05.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Scott Disick ja Kourtney Kardashian erosivat vuonna 2015. Nykyään Kardashian on kihloissa Travis Barkerin kanssa.

Scott Disick, 38, seurusteli useita vuosia Kourtney Kardashianin, 43, kanssa ja pariskunta sai kolme yhteistä lasta. He kuitenkin erosivat vuonna 2015, mutta ovat aina pysyneet ystävinä.

Kourtney Kardashianin uusi suhde rumpali Travis Barkerin, 45, kanssa on ollut Disickille kova pala ja hän on avoimesti kertonut olevansa mustasukkainen entisestä puolisostaan. Barker ja Kardashian menivät lokakuussa kihloihin.

The Kardashians -sarjan viidennessä jaksossa Disick kertoo avoimesti Khloé Kardashianille siitä, millaisia tuntemuksia kihlaus hänessä aiheutti.

- Se ei ollut suuri yllätys, sillä he olivat käyttäytyneet jo avioparin lailla. Jos elämäni olisi ollut eri tilanteessa, kun kuulin uutisesta, luulen, että elämäni olisi ollut ohi, Disick sanoo.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker. (kuva: AOP)

Mustasukkaisuudestaan huolimatta Disick on huomannut, että kihlaus on ollut tavallaan myös helpotus. Joku nimittäin pitää nyt hyvää huolta Kourtneysta.

- En voinut olla hänen kanssaan, joten onneksi Travis voi. Kourtney ei ole helpoin kumppani oikeastaan missään asiassa, Disick jatkaa.

Disick ja Khloé Kardashian ovat olleet pitkään läheisiä ystäviä. Vastikään hämmennystä herätti flirttaileva viesti, jonka Disick oli Khloélle kirjoittanut. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Scott Disick flirttaili Khloé Kardashianille - Kourtney Kardashian hämmentyi tilanteesta

Lue myös: Khloé Kardashian myöntää olevansa vaikeassa paikassa Kourtneyn Kardashianin ja Scott Disickin erossa

Lue myös: Scott Disick suorana tunteistaan eksäänsä kohtaan - "Luultavasti yksi vaikeimmista asioista elämässäni"

Lähde: E News!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat