Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Pete Davidson saivat seuraa maailman rikkaimmasta ihmisestä

10.05.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian, Davidson ja Musk viettivät kolmistaan aikaa muotiin keskittyvässä Met-gaalassa, kertoo lähde.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 50, vietti viikko sitten järjestetyssä Met-gaalassa aikaa muun muassa Kim Kardashianin ,41, ja Pete Davidsonin, 28, kanssa.

Lähteen mukaan kolmikon puheenaiheena oli muun muassa Kanye "Ye" West, 44, josta Kardashian haki avioeroa viime vuoden alussa.

- Elon, Kim ja Pete viettivät paljon aikaa yhdessä ja he juttelivat esimerkiksi Kanyesta. Keskustelut eivät olleet epämukavia ja Pete jopa veisteli vitsejä, joita Elon piti hauskoina, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Elon myös sanoi Kimille, että kertoo Kanyelle terveisiä, kun ex-pari kohtaa toisensa seuraavan kerran. Elon ja Kanye ovat ystäviä keskenään, mutta eivät pidä päivittäin yhteyttä. Elon on myös hyvä tuttu koko Kardashian-perheen kanssa, lähde jatkaa. 

Elon Musk. (kuva: AOP)

Musk saapui Met-gaalaan äitinsä kanssa. Mallina ja ravitsemusterapeuttina toimiva Maye Musk, 74, käveli poikansa kanssa käsikynkässä punaisella matolla hyvin iloisena ja aurinkoisena. Voit lukea lisää täältä.

Elon Musk on tällä hetkellä maailman rikkain ihminen. Hänen omaisuutensa arvo on lähteiden mukaan noin 260 miljardia euroa. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson antoivat ensimmäisen yhteishaastattelunsa - katso hyväntuulinen pätkä

Lue myös: Elon Musk saapui äitinsä kanssa Met-gaalan punaiselle matolle

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui toiseen Marilyn Monroen iltapukuun - Monroe käytti asua erikoisella tavalla

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat