Kuva: Movieclips Coming Soon / YouTube

Tänään tv:ssä: Elokuva, jonka kohtaukset menivät päänäyttelijän ihon alle

10.05.2022 07:15 - Riia Frost

Sicario on toiminta-elokuva, joka vetoaa myös raa'asti tunteisiin.

Toimintaa rakastavia hemmotellaan, kun tänään tv:ssä nähdään lukuisia palkintoehdokkuuksia kerännyt Sicario-elokuva. Sicario on espanjaa kielen sana ja tarkoittaa palkkamurhaajaa. Pääroolissa nähdään muun muassa Hiljainen Paikka -ja Maija Poppasen paluu -elokuvista tuttu Emily Blunt, 39.

Vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa FBI-agentti Kate Macer (Blunt) ja hänen tiiminsä saavat tehtäväkseen tuhota meksikolaisen huumekartellin Yhdysvaltojen ja Meksikon välisellä raja-alueella. Vastoinkäymisten kautta tiimi joutuu kuitenkin pohtimaan, keiden leivissä he lopulta ovat.

Elokuva on raa’asti tunteisiin vetoava ja Blunt kertoikin vuonna 2015 FOX 5 -median haastattelussa, kuinka kuvaukset vaikuttivat häneen psyykkisesti.

- Olen aina kyennyt helposti erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan, mutta tämän elokuvan kohdalla se oli hieman haastavaa, koska leffa menee hieman ihon alle. Se on niin intensiivinen ja kohtaukset ovat mysteerisiä, jännittäviä ja pelottavia. Tässä elokuvassa oli tiettyjä elementtejä, joita oli vaikeampi ravistella pois kuin missään aikaisemmassa projektissani, Blunt muisteli.

Bluntin lisäksi elokuvassa tähdittävät palkitut näyttelijät, kuten Josh Brolin, Benico Del Toro ja Daniel Kaluuya. Elokuvan on ohjannut Denis Villeneuve, joka on ohjannut muun muassa Dyyni- ja Blade Runner 2049 -elokuvat.

Elokuvan koko trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sicario

Hero

21:00

Lisäksi voit katsoa Bluntin, Brolin ja Del Toron haastattelut elokuvasta alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Dwayne Johnsonin ja Emily Bluntin tähdittämä seikkailuelokuva menestyy hyvin - jatko-osa tulossa

Lue myös: Emily Blunt katuu vuosikymmenen takaisessa hääpäivässään yhtä asiaa - "Halusin säästää rahaa"

Lähteet: IMDB, YouTube

Kilpailut

Uusimmat