Kuva: AOP

Kim Kardashianin äitienpäivälahja Pete Davidsonin äidille teki vaikutuksen - hehkuttaa tosi-tv-tähteä

11.05.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kim Kardashian hankki kaikessa hiljaisuudessa äitienpäivälahjan puolisonsa äidille.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on ehtinyt tehdä vaikutuksen puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, äitiin.

- Kimillä ja Peten äidillä [Amy Davidson] klikkasi välittömästi ensitapaamisen jälkeen. Tietenkin Kim halusi lähettää jotain erityistä äitienpäivänä, lähipiiristä kerrotaan Hollywood Life -julkaisulle.

Lähde korostaa, että lahjat ovat Kardashianin tapa osoittaa rakkautta.

- Amy on iloinen, että Pete on tavannut niin siistin tyypin, joka on kannustava äiti ja saa Amyn todella tuntemaan itsensä osaksi perhettä, lähde jatkaa.

- Kim oli järjestänyt mitä kauneimman kukkalähetyksen Peten äidille. Hän ei ollut kertonut edes Petelle aikeistaan. Amy oli todella liikuttunut tästä, ja hän todellakin ihailee Kimalle. Amyn mielestä Kim on täydellinen hänen pojalleen, eikä hän välitä tämän julkisuudesta tai rahasta. Amya kiinnostaa ainoastaan se, kuinka tämä kohtelee Peteä, eikä hän ole koskaan nähnyt kenenkään osoittavan samalla tavoin rakkautta ja kunnioitusta poikaansa kohtaan, lähde summaa.

(kuva: AOP)

Lähteen mukaan pariskunnan suhteen edetessä Kardashian on oppinut tuntemaan myös Davidsonin äidin hyvin.

- Amy rakastaa antaa kasvatusneuvoja Kimille. Amyn mielestä Kim on loistava äiti, mikä on tärkeää Amylle, lähde kertoo Kardashianin ja Davidsonin välisestä suhteesta.

- Kim ja Pete ovat molemmat läheisiä äitiensä kanssa, sillä he ovat molemmat menettäneet isänsä. Tämä yhdistikin heitä heti suhteen alkutaipaleella, sillä kumpikaan heistä ei ollut aiemmin tapaillut henkilöä, joka olisi myös menettänyt isänsä, julkaisulle todetaan.

Kardashian ja Davidson ovat tapailleet lokakuusta 2021 saakka. Kardashian esiintyi tuolloin Saturday Night Live -ohjelmassa, jonka yksi vakioesiintyjistä Davidson on.

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson antoivat ensimmäisen yhteishaastattelunsa - katso hyväntuulinen pätkä

Lue myös: Kim Kardashian ei ole puhunut Kanye Westille kohupuheen jälkeen - "Hän käveli ulos"

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson saivat seuraa maailman rikkaimmasta ihmisestä

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat