Kuva: AOP / Shutterstock

Blake Lively vaientaa nenäkkäät lapset omalla tyylillään - "Tämä on äitinne"

12.05.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Blake Lively on tunnettu näky Met-gaalan punaisella matolla. Yksi asu on kuitenkin näyttelijän erityinen suosikki.

Näyttelijä Blake Lively, 34, tunnetaan erityisesti rooleistaan Green Lantern- sekä The Shallows -elokuvissa sekä Gossip Girl -sarjassa. 

Lively tunnetaan työnsä lisäksi muoti-ikonina, jolla on pitkä kokemus erityisesti muodin huipputapahtumaan, Met-gaalaan, osallistumisesta. Näyttelijä onkin vuodesta 2005 lähtien ehtinyt esiintymään 19:ssä eri asussa gaalan punaisella matolla.

Lively kertoo Voguen Life in Looks -videolla omaksi suosikkiasukseen vuonna 2018 pitämäänsä Versacen iltapukua.

- Sitouduin suuresti puvun suunnitteluun. En tiedä johtuiko se siitä, että olen horoskoopiltani neitsyt, vai siitä, että tarvitsen elämän, Lively vitsailee videolla.

(kuva: AOP)

Lively kertoo videolla halunneensa asuun pitkän laahuksen. Alkuperäisessä asussa laahus oli lyhyempi. Asuun kuuluva kruunu oli korusuunnittelija Lorraine Schwartzin käsialaa. Kruunu oli valmistettu messingistä ja siinä oli ruskeita jalokiviä.

- Tämä oli Lorrainen suunnittelema kruunu, jossa oli ruskeita timantteja ja messinkiä. Se ei ollut edes kultaa, vaan messinkiä. Se oli kuin rautakaupan taivuteltavaa messinkiä, Lively muistelee suosikkiasunsa asustetta.

Myös asuun kuuluvat korvakorut olivat Schwartzin käsialaa, jotka korusuunnittelija oli valmistanut Livelyn mukaan gaalaa edeltävänä iltana.

- Christian Loboutin teki minulle mitä kauneimmat kengät. Rakastan tyyliä niin paljon. Se oli mielestäni niin silmiinpistävä, näyttelijä toteaa.

(kuva: AOP)

Kolmen tyttären äitinä Lively joutuu ajoittain vakuuttelemaan itseään jälkikasvulleen.

- Kun lapseni ovat nenäkkäitä minulle, sanon heille 'tämä on äitinne!' Yritän sanoa heille, että olen oikean elämän kuninkaallinen ja he ovat onnekkaita saadessaan minut kasvattajakseen, näyttelijä vitsailee.

Livelyllä on kolme lasta yhdessä puolisonsa Ryan Reynoldsin, 45, kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2012 lähtien.

Lue myös: Blake Livelyn Met-gaala-asu mukaili Vapaudenpatsasta - Versacen luomus oli yksi illan näyttävimmistä

Lue myös: Näyttelijä Blake Lively tekee uuden aluevaltauksen

Lue myös: Blake Livelyn asu ihastutti Michael Korsin muotinäytöksessä - värimaailma sai odottamaan kevättä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat