Kuva: AOP / Shutterstock

Paris Hilton vieraili Valkoisessa talossa - haluaa ehkäistä lapsiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua

13.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Seurapiiritähden omakohtaiset kokemukset ovat innoittaneet häntä ehkäisevään työhön.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 40, tapasi Valkoisen talon virkailijoita Washingtonin matkallaan, jonka tavoitteena on lasten kaltoinkohtelun ehkäisy.

Valkoisen talon virkilija kertoo uutistoimisto CNN:lle, että Hilton osallistui osavaltioiden edustajien kanssa tilaisuuteen parantaakseen nuorten turvallisuutta.

- Hän tapasi poliittisia edustajia, jossa hän ja muut selviytyjät jakoivat heidän voimaannuttavia kokemuksiaan ja keskustelivat laitoksissa elävien nuorten suojelusta.

Hotelliperijätär, tosi-tv-tähti, sosiaalisen median vaikuttaja, yrittäjä, pop-laulaja ja DJ nähtiin Valkoisen talon ulkopuolella tämän suunnatessa tapaamiseensa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aihe on Hiltonille hyvin henkilökohtainen. Hän on kertonut vuonna 2020 julkaistussa This is Paris -dokumentissa kokemuksistaan Provo Canyon sisäoppilaitoksessa, johon hänet lähetettiin teini-ikäisenä. Koulu oli tarkoitettu hankalasti käyttäytyville teini-ikäisille.

- Näen edelleen painajaisia siitä. Ainoa asia, joka piti minut järjissäni oli se, että mietin millaiseksi haluan tulla ja milloin pääsisin pois laitoksesta, Hilton kertoi dokumentissa.

- Loin tämän brändin, persoonan ja hahmon, jossa olen ollut loukussa siitä lähtien, hän jatkoi.

Hilton kertoi lokakuussa 2021 joutuneensa pahoinpidellyksi, hänelle huudettiin, hänet lukittiin huoneeseensa, hänet pakotettiin käyttämään lääkkeitä ja mieshoitajat valvoivat hänen suihkukäyntejään. Hiltonin mukaan hänellä ei ollut ihmisoikeuksia lainkaan.

Viimeisin tapaaminen on jatkoa hänen viime lokakuiselle Washingtonin vierailulleen.

Lue myös: Paris Hilton muistelee nöyryyttävää kohuhaastattelua vankilan jälkeen - "Se oli erittäin julmaa"

Lue myös: Paris Hilton koki koulussa karmeita asioita - "Teeskentelin kaiken olevan hyvin"

Lue myös: Britney Spears nosti Paris Hiltonin esiin oikeuden kuulemisessa - nyt Hilton kommentoi erikoista lausuntoa

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat