Kuva: AOP

Paris Hilton muistelee nöyryyttävää kohuhaastattelua vankilan jälkeen - "Se oli erittäin julmaa"

02.03.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Paris Hilton saapui David Lettermanin haastatteluun vapauduttuaan lyhyestä vankeustuomiosta. Vaikka toisin oli sovittu, Letterman käytti valtaosan haastattelusta Hiltonin vankilakokemusten tenttaamiseen.

Seurapiiritähti Paris Hiltonin, 40, antama haastattelu talk-show-juontaja David Lettermanille vuodelta 2007 on noussut jälleen pinnalle. Hilton saapui haastatteluun vapauduttuaan 23 päivän mittaisesta vankeustuomiosta, jonka hän sai rikottuaan ehdonalaisen rattijuopumustuomionsa ehtoja.

This is Paris -podcastissa Hilton muistelee traumaattista haastattelua. Hän kertoo, että suostui tulemaan ohjelmaan ainoastaan sillä ehdolla, että hänen vankeustuomiostaan ei puhuttaisi.

Toisin kävi.

Heti sen jälkeen, kun Letterman oli toivottanut Hiltonin tervetulleeksi, hän aloitti kysymystulvan vankilareissusta, mille ei näkynyt loppua.

– Se oli erittäin julmaa ja hyvin ilkeää, Hilton muistelee podcastissa.

Hilton on silmiinnähden kiusaantunut kysymyksistä. Letterman jatkaa aiheen ympärillä, vaikka Hilton lopulta kieltäytyy puhumasta asiasta enempää.

– Ajattelin, että se olisi ollut turvallista, koska olin vieraillut ohjelmassa niin monen vuoden ajan. Hän oli aina vitsaillut haastatteluissa, mutta luulin, että hän olisi pitänyt sanansa. Olin väärässä, Hilton kertoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Letterman on pyysi käytöstään anteeksi jo pian ohjelman esityksen jälkeen. Hiltonin mukaan mies lähetti hänen kotiovelleen laatikon viiniä anteeksipyynnön eleenä. Hilton vieraili ohjelmassa vielä myöhemminkin, jolloin Letterman toisti anteeksipyyntönsä yleisön edessä.

Hilton kertoi viime viikolla pohtineensa sitä, miten häntä kohdeltiin mediassa 2000-luvulla. Hän otti asiaan kantaa Framing Britney Spears -dokumentin julkaisun herättämän keskustelun myötä.

– En ollut ajatellut asiaa aiemmin. Olen pohtinut asiaa paljon tällä viikolla, kun olen lukenut juttuja, jotka ovat tulleet elokuvan jälkeen, Hilton kertoi podcastissaan aiemmin.

Lue myös: Tunnistaisitko Paris Hiltonia hänen todellisesta puheäänestään? "En ole tyhmä blondi"

Lue myös: Paris Hilton suree entisen bilekaverinsa Britney Spearsin kohtaloa: "Se ei ole reilua"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat