Kuva: AOP / AOP

Britney Spears nosti Paris Hiltonin esiin oikeuden kuulemisessa - nyt Hilton kommentoi erikoista lausuntoa

07.07.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Paris Hiltonin mielestä media on ymmärtänyt Spearsin kommentit väärin, eikä hän ottanut kommentteja pahalla.

Britney Spears, 39, nosti Paris Hiltonin, 40, traumaattiset kokemukset esiin oikeudelle antamassaan lausunnossa, jossa hän esitti vakavia syytöksiä holhoussuhteessaan kokemastaan kaltoinkohtelusta. Spearsin Hiltonia kohtaan esittämät kommentit nostettiin esiin mediassa, ja jotkut ihmettelivät, mitä Spears lausunnollaan tarkoitti.

Spears puhui Paris Hiltonista viime vuonna tehdystä This Is Paris -dokumentista, jossa nainen avautui ensimmäistä kertaa julkisuudessa traumaattisesta nuoruudestaan. Hilton kertoi olleensa 17-vuotiaana Provo Canyon School -oppilaitoksessa, jossa häneen kohdistettiin naisen väitteiden mukaan sekä verbaalista että fyysistä väkivaltaa. Spears kertoi katsoneensa dokumentin ja sanoi, ettei kyennyt uskomaan sen väitteitä.

- En uskonut lainkaan sitä, mitä Paris Hiltonista ja siitä koulusta kerrottiin. Olen pahoillani. Olen vain ulkopuolinen tässä asiassa, ja rehellisesti sanottuna en uskonut sitä. Ehkä olen väärässä, ja siksi en halunnut sanoa mitään omasta tilanteestani kenellekään julkisuuteen. Luulin, että ihmiset tekisivät minusta pilkkaa, nauraisivat minulle tai sanoisivat, että valehtelen. ”Hän on Britney Spears, hänellähän on kaikki.” Mutta minä en valehtele, Spears sanoi.

Nyt Paris Hilton on kommentoinut omassa podcastissaan, ettei ottanut Spearsin sanoja pahalla. Hän uskoo, että mediassa on haluttu ymmärtää Spearsin sanomiset väärin.

- Hän tarkoitti, ettei kyennyt uskomaan niitä väitteitä, kun katsoi dokumentin ensimmäistä kertaa. Hän nosti esiin, että ihmiset kuvittelevat, että hänen tai minun kaltaisilla ihmisillä on täydelliset elämät. ”Kuka meitä muka uskoisi? En uskonut Parisia, joten kuka uskoisi minua?”, Hilton sanoo tulkinnastaan.

- Hän käytti minua vain esimerkkinä, Hilton sanoo.

Tukee #FreeBritney-liikettä

Paris Hiltonilla ja Britney Spearsilla on yhteistä taustaa, ja heidät kuvattiin usein yhdessä juhlimassa 2000-luvun puolivälin paikkeilla. Hilton on aiemmin puhunut julkisuudessa olevansa surullinen Spearsin nykytilanteesta holhoussuhteen alaisena. Hilton on nyt jakanut Instagram-tilillään päivityksen, jossa kuullaan, kun hän puhuu Spearsin kohulausunnosta podcastissaan. Kuvatekstissä hän osoittaa jälleen tukensa #FreeBritney-liikkeelle, joka kampanjoi sen puolesta, että Spears vapautettaisiin edunvalvontasuhteesta.

”Tuen ja rakastan Britneyta aina. Hän on niin ystävällinen ja ihana, ja hän ansaitsee vapautensa. Olen sanonut #FreeBritney jo pitkään, ja sanon sitä, kunnes hän on vapaa. Meidän kaikkien tulee nostaa äänemme puolustaaksemme kaltoinkohtelun uhreja. Britney on uskomattoman rohkea. Tiedän itse, miten vaikeaa on kertoa oma tarinansa julkisesti”, Hilton kirjoittaa.

Koko päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Britney Spears kertoi oikeuden kuulemisessa kesäkuussa, että 13 vuotta jatkunut holhoussuhteen alaisena oleminen on traumatisoinut hänet. Naisen mukaan häntä on pakotettu työntekoon, ja häneltä on riistetty muun muassa vapaus päättää perheenlisäyksen hankkimisesta. Spears kertoi haluavansa, että hänet vapautetaan holhoussuhteen alaisuudesta. Spearsin lausunnosta pääset lukemaan lisää tästä artikkelista. Oikeuden kuulemisen jälkeen on ilmoitettu, että naisen toiveista huolimatta hänen isänsä Jamie Spears jatkaa hänen omaisuudestaan vastaavana edunvalvojana.

Lue myös: Lähde: Britney Spearsin eksä kommentoi kylmäävästi holhouskiistaa - salassapitosopimuksesta huolimatta

Lue myös: Britney Spears lainaa tuntemattomien puhelimia vältelläkseen valvontaa, paljastaa ex-manageri

Lähde: Entertainment Tonight

Uusimmat