Kuva: AOP

Met-gaala muisti esikoistaan odottavaa muoti-ikonia näyttävästi - Rihanna ikuistettiin patsaaksi

13.05.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähden oma patsas paljastettiin Met-gaalassa. Patsaan inspiraationa oli Vogue-lehden toukokuun kansikuva.

Pop-tähti Rihanna, 34, on ehkä yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä artisteista. Muotimaailman vuosittainen ykköstapahtuma, Met-gaala, kunnioitti esikoistaan odottavaa artistia teettämällä hänestä patsaan.

Patsas esittää raskaana olevaa Rihannaa, joka esiintyi hiljattain muotilehti Voguen kansikuvassa. Artistilla on kuvassaan yllä yksiosainen, ihoa myötäilevä asu, jossa on kauttaaltaan pitsisiä yksityiskohtia. Tämä asu on toistettu niin ikään patsaalle. 

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rihanna on tuttu näky Met-gaalan punaisella matolla, mutta tänä vuonna artisti loisti poissaolollaan. Syynä lienee se, että hänen raskautensa on edennyt jo pitkälle ja artisti valmistautuu esikoisensa tulevaan syntymään. 

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pop-tähti on ollut tiiviisti otsikoissa raskautensa aikana näyttävän raskaustyylinsä vuoksi. Hän kertoo Voguen tuoreessa haastattelussa halunneensa haastaa käsityksiä siitä, millaisiin vaatteisiin odottavan vanhemman on säädyllistä pukeutua. 

- Kun sain tietää olevani raskaana, tein päätöksen, etten alkaisi ostamaan vaatteita äitiysosastolta. Olen pahoillani, mutta pukeutuminen on aivan liian hauskaa, Rihanna kertoo Voguen haastattelussa. 

- En aio luopua siitä osasta itseäni sen vuoksi, että kehoni muuttuu, artisti jatkaa. 

- Toivon, että käsitykset siitä, millainen pukeutuminen on säädyllistä raskaana oleville naisille, muuttuisivat, hän pohtii. 

- Kehoni tekee tällä hetkellä häkellyttäviä asioita, enkä aio hävetä sitä. Tämän pitäisi olla juhlavaa aikaa. Miksi raskautta pitäisi piilotella, Rihanna summaa. 

Lue myös: Rihanna paljastaa hehkutetun raskaustyylinsä taustat - "Miksi raskautta pitäisi piilotella?"

Lue myös: Rihanna rakastaa tatuointeja - oletko jo bongannut jokaisen hänen tatuoinneistaan?

Lue myös: Rihanna paljasti jälleen raskausvatsansa uudessa, tyrmäävässä lookissa - "Paras raskauslook ikinä!"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat