Kuva: AOP

Rihanna paljastaa hehkutetun raskaustyylinsä taustat - "Miksi raskautta pitäisi piilotella?"

12.04.2022 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rihanna on ihastuttanut raskausvatsan paljastavilla lookeillaan.

Poptähti ja kauneusyrittäjä Rihanna, 34, odottaa ensimmäistä lastaan räppäri Asap Rockyn, 33, kanssa. Rihanna on edustanut raskauden aikana toinen toistaan upeammissa lookeissa, joissa hän on korostanut raskausvatsaansa. Naisen raskausajan tyylit ovat herättäneet paljon ihastelua.

(kuva: AOP)

Nyt Rihanna on puhunut raskaustyylistään Vogue-lehden haastattelussa. Hän kertoo, ettei halunnut tehdä tyylistään kompromisseja raskausaikana.

- Kun sain tietää olevani raskaana, ajattelin, etten todellakaan mene shoppailemaan äitiysvaateosastolle. On vain liian hauskaa pukeutua näyttävästi. En anna tuon osan itsestäni kadota vain, koska kehoni muuttuu, Rihanna sanoo.

Jos Instagram-upotus ei näy, näet julkaisun täältä

Rihannan ohjenuorana raskaustyylille on ollut se, että jos hän ei olisi pukeutunut tiettyyn vaatteeseen ennen raskausaikaansa, hän ei pukeudu siihen myöskään raskauden aikana. Tietyllä tavalla Rihanna on jopa vapautunut enemmän pukeutujana raskausaikana. Hän kertoo, että olisi saattanut epäröidä keskivartalon paljastamista enemmän ennen raskautta. Rihanna toivoo, että raskausvatsan paljastavat lookit voivat rohkaista myös muita odottavia äitejä.

- Toivon, että olemme voineet määritellä uudelleen, mikä on ”soveliasta” raskaana oleville naisille. Kehoni tekee ihmeellisiä asioita juuri nyt enkä aio häpeillä sitä. Tämän ajan pitäisi tuntua juhlistavalta. Miksi raskautta pitäisi piilotella? Rihanna sanoo.

(kuva: AOP)

Rihanna on raskaudessaan jo viimeisellä kolmanneksella.

Lue myös: Rihanna ylistää raskausaikaansa - paljastaa samalla, kuinka pitkälle odotus on edennyt

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Rihannan tyyliä - pop-tähden raskauslook nousee otsikoihin yhä uudestaan

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat