Kuva: AOP

Rihanna rakastaa tatuointeja - oletko jo bongannut jokaisen hänen tatuoinneistaan?

26.02.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-laulajan ihoa koristaa ainakin 22 toinen toistaan koristeellisempaa tatuointia.

Pop-laulaja Rihanna, 33, tunnetaan intohimostaan tatuointeihin. Laulaja onkin painanut iholleen ainakin 22 symbolia, joista jokaisella on jokin merkitys.

Rihanna onkin kertonut, että tatuoitavana oleminen on hänelle jonkinlainen terapeuttinen kokemus. Hän on myös kertonut viihtyvänsä tatuointistudioilla.

- Tatuoinnit kiehtovat minua. Ne ovat kokonaan oma kulttuurinsa, jota minä opiskelen, laulaja on kertonut suhteestaan tatuointeihin.

Rihanna on kertonut, että jokainen hänen tatuointinsa on hengellinen ja ne kertovat hänen suhteestaan uskontoon.

Viihdesivusto Hollywood Life on kerännyt listan laulajan tatuoinneista sekä tarinoista niiden takana.

Kalat (korvan takana)

(kuva: AOP)

Rihanna on syntynyt 20. helmikuuta ja on täten horoskooppimerkiltään kalat. Korvan takana olevan kuvion hän on ottanut 17-vuotiaana, joten kyseinen tatuointi on laulajan ensimmäinen.

Tähti (vasen korva)

(kuva: AOP)

Laulajan vasemmassa korvassa oleva tähti on yksi hänen ensimmäisistä tatuoinneistaan. Hän otti tatuoinnin vuonna 2006, koska halusi tehdä omien sanojensa mukaan jotain "hullua".

Tähdet (selkä)

(kuva: AOP)

Laulaja on viehtynyt tähtikuvioihin. Tähtiryhmään on vuosien mittaan tullut lisää kuvioita. Ensin kuviossa oli vain muutamia tähtiä kaulalla, mutta Rihannan lempitatuoija, Bang Bang, jatkoi myöhemmin tähtikuviota, jotta se jatkuisi selkää pitkin alemmas.

Rebelle Fleur (kaula)

(kuva: AOP)

Tämä tatuointi on yllättänyt ranskan kielen taitajat, sillä tatuoinnissa näyttäisi olevan kielioppivirhe. Ranskan kielessä substantiivi tulee ennen adjektiivia.

Laulaja oli kuitenkin tatuointia ottaessaan tietoinen asiasta, sillä hän oli selittänyt tatuoijalleen "rebelle fleurin" kääntyvän sanoista "kapinoija" ja "kukka", eikä sanoista "kapinallinen" ja "kukka". Näin ollen laulajan mukaan tatuoinnissa on kaksi substantiivia, joten kukka-sanan ei tarvitse olla ensimmäisenä.

XI.IV.LXXXVI (olkapää)

Samassa kuvass rebelle fleur -tatuoinnin kanssa näkyvä, olkapäähän roomalaisin numeroin tatuoitu päivämäärä on 4.11.1986. Tämä on Rihannan parhaan ystävän Melissan syntymäpäivä. Melissa on laulajan mukaan vastaavasti tatuoinut Rihannan syntymäpäivän omaan kehoonsa.

Risti (solisluu)

(kuva: AOP)

Vuonna 2012 Rihanna otti pienen ristitatuoinnin koristamaan solisluutaan. Laulaja on elänyt nuoruutensa kristillisessä ympäristössä. Hän on kertonut medialle, että vaikka ajoittain hänen uskonsa on horjunut, ei hän silti ole koskaan hylännyt uskoaan.

Never A Failure Always A Lesson (olkapää)

(kuva: AOP)

Laulajan olkapäätä koristava teksti tarkoittaa vapaasti suomennettuna: ei koskaan epäonnistuminen, aina opetus.

Tatuoinnilla on Rihannalle erityinen merkitys, se on hänen mottonsa. Teksti on kirjoitettu takaperin tähden olkapäähän, jotta hän voisi itse lukea sen peiliin katsoessaan.

Henna (käsi)

(kuva: AOP)

Rihannan kättä koristava tatuointi on kehittynyt vuosien myötä. Vuonna 2011 laulaja tatuoi käteensä Chevron kuviota. Muutama vuosi myöhemmin Rihanna päätti kuitenkin yhdessä tatuoijansa Bang Bangin kanssa, että kuvion päälle tehtäisiin hennakuviota.

- Inspiraatio tuli hennasta. Halusimme tehdä jotain todella koristeellista, naisellista ja seksikästä, laulajan tatuoija kertoi tuolloin viihdesivusto E! Newsille.

Maori tribaali (käsi)

Rihannan vasenta kättä koristanut tribaali on hälvennyt vuosien saatossa. Kuvio alkoi tribaalikuviona peukalosta. Tatuoinnin hän otti Uudessa-Seelannissa, Maoreille perinteisellä tavalla.

Shhh (sormi)

(kuva: AOP)

Muodin edelläkävijänä Rihanna otti vuonna 2008 sormeensa tatuoinnin, jossa lukee "Shhh". Tuohon aikaan sormitatuoinneista tuli suuri hitti ja esimerkiksi myös Lindsay Lohan sekä Lily Allen ottivat sormiaan koristavat tatuoinnit.

Love (sormi)

(kuva: AOP)

Myös laulajan toista sormea koristaa tatuointi, jossa lukee "rakkaus". Kyseinen tatuointi on hänen vasemmassa kädessään ja keskisormessa. Toisin kuin "shhh"-tatuointi, joka on taas hänen oikeassa etusormessaan, joka on se sormi, mitä Rihanna käyttäisi, jos haluaisi hyssytellä jotakuta.

Egyptiläinen jumalatar (rintakehä)

(kuva: AOP)

Laulajan rintakehää koristava tatuointi on otettu Rihannan edesmenneen isoäidin muistoksi. Hänen isoäitinsä menehtyi syöpään heinäkuussa 2012.

Arabialainen kirjoitus (rintakehä)

(kuva: AOP)

Rihannan kyljessä olevassa tatuoinnissa lukee "Al Hurria fi Al Maseeh", joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna "Jumala on vapaus".

Käsiase (rintakehä)

(kuva: AOP)

Artistin käsiasetta esittävällä tatuoinnilla on syvempi tarkoitus, kuin voisi kuvitella. Hän on kertonut Elle UK:n haastattelussa, että tatuointi symboloi hänelle voimaa.

Egyptin kuningatar Nefertiti (rintakehä)

(kuva: AOP)

Nimi Nefertiti tarkoittaa "kaunis nainen on saapunut". Kuningatar ei symboloi ainoastaan naisellisuutta ja hedelmällisyyttä, vaan hänet tunnettiin myös voimakkaana ja itsenäisenä hahmona.

Rukous sanskriitiksi (lantio)

(kuva: AOP)

Rihannan lantiota koristaa ainoastaan yksi tatuointi. Sanskriitin kielinen tatuointi kääntyy totuudellisuudeksi ja itsehillinnäksi. Tatuointi on kuitenkin artistille hyvin erityinen, sillä se on ensimmäinen tatuointi, jonka Bang Bang on tehnyt hänelle.

Rihanna olisi halunnut tatuoinnin kulkevan pitkin hänen jalkansa takapuolta, mutta Bang Bang oli sitä mieltä, että tatuointi tulisi tehdä lantiolle.

Tiibetiläinen kirjoitus (pakara)

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rihannan vasemmassa pakarassa oleva tatuointi kääntyy karkeasti suomennettuna "rakastajaksi".

Haukka (nilkka)

(kuva: AOP)

Artistilla on kaksi eläinaiheista tatuointia ja ne molemmat ovat hänen nilkoissaan. Haukka peittää Rihannan aiemmin ottaman nuottitatuoinnin nilkasta. Haukka merkitsee artistille myös enemmän. Hän on kertonut haukan symboloivan Jumalaa.

Hai (nilkka)

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa kuvan tästä.

Rihanna otti vuonna 2016 yhteensopivat tatuoinnit silloisen puolisonsa, artisti Draken kanssa. Hai on kuitenkin nyttemmin peitetty toisella tatuoinnilla.

Kruunu (nilkka)

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tatuointi, jolla hai peitettiin on kruunu. Joten nykyään tähden vasenta nilkkaa koristaa kuninkaallinen päähine.

1988 (nilkka)

(kuva: AOP)

Rihanna on syntynyt vuonna 1988, joten hänen nilkkaansa koristaa myös hänen syntymävuotensa.

Pääkallo (nilkka)

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yleensä pääkallo mielletään vaaran merkiksi, mutta Rihannan pääkallon pieni punainen rusetti tuo naisellisen lisän tatuointiin.

Lue myös: Raskaana oleva Rihanna säkenöi miehensä kanssa punaisella matolla - asu korosti vauvavatsaa

Lue myös: Rihanna halusi pitää raskauden salassa jopa ystäviltään - yllättävä mielihalu meinasi paljastaa

Lue myös: Rihanna paljasti jälleen raskausvatsansa uudessa, tyrmäävässä lookissa - "Paras raskauslook ikinä!"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat