Kuva: AOP

Kelly Osbourne odottaa lasta - pitkäaikainen haave toteutuu viimeinkin

13.05.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähtenä ja muusikkona tunnettu Osbourne on kertonut päihderiippuvuuden estäneen häntä perustamasta perhettä.

Muusikko Kelly Osbourne, 37, kertoo odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä puolisonsa, Slipknot-yhtyeestä tunnetun artisti Sid Wilsonin, 45, kanssa. Osbourne kertoi asiasta Instagram-tilillään.

"Tiedän viettäneeni muutamat viime kuukaudet hiljaiseloa, joten ajattelin kertoa teille, miksi näin on ollut. Olen onneni kukkuloilla voidessani kertoa, että minusta tulee äiti. Jos sanoisin olevani onnellinen, se ei riitä. Olen haltioissani", Osbourne kirjoittaa julkaisussaan, jossa hän esiintyy ultraäänikuvan kanssa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka Wilson ja Osbourne ovat tunteneet toisensa vuodesta 1999 saakka, on heidän suhteensa muuttunut romanttiseksi vasta hiljattain.

Kaksikko vietti tänä vuonna ystävänpäivää yhdessä, jolloin Osbourne kutsui Wilsonia "parhaaksi ystäväkseen", sekä "sielunkumppanikseen":

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osbourne on puhunut aiemmin lapsihaaveistaan, mutta on kertonut kamppailunsa riippuvuuksiensa kanssa vieneen valtaosan hänen elämästään.

- Minusta tuntuu siltä, että ole perässä. Olisi ihanaa, jos olisin naimisissa ja minulla olisi lapsia. Veljelläni on kolme tytärtä ja olisi ihanaa, jos minulla olisi jo omia lapsia. Se ei vain ole tarkoitettu minulle vielä, Osbourne pohti viime kesäkuussa ilmestyneessä Red Table Talk -ohjelmassa.

Osbourne on kertonut kamppailustaan päihderiippuvuuden kanssa. Viime lokakuussa hän juhlisti syntymäpäiviään kertomalla olleensa viisi kuukautta selvin päin.

Lue myös: Ystävyys muuttui rakkaudeksi - Kelly Osbourne ja Slipknot-muusikko yhdessä

Lue myös: Kelly Osbournen kerrotaan hakeutuneen katkaisuhoitoon - neljän vuoden raittius katkesi keväällä

Lue myös: Kelly Osbourne paljasti lisätietoja retkahduksestaan - hurja määrä alkoholia päivässä

Lähde: People

Uusimmat