Kuva: AOP

Kelly Osbournen kerrotaan hakeutuneen katkaisuhoitoon - neljän vuoden raittius katkesi keväällä

20.10.2021 18:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Kelly Osbourne aikoo jättää uransa Hollywoodissa, kun hän pääsee pois.

Kelly Osbourne, 36, on hakeutunut katkaisuhoitoon, kertoo Radar Online. Rock-tähti Ozzy Osbournen ja juontaja Sharon Osbournen tytär kertoi keväällä ratkenneensa juomaan neljän vuoden raittiuden jälkeen.

Lehtitietojen mukaan hän kirjautui vieroitushoitoklinikalle Austinissa, Teksasissa. Osbourne aikoo jättää uransa Hollywoodissa, kun hän pääsee pois.

- Hänen äitinsä skandaali ja eroaminen The Talk -ohjelmasta vaikuttivat häneen suuresti. Samaan aikaan Ozzy kärsii Parkinsonin taudista ja hermovaurioista. Kellystä tuntuu siltä, että kaikki iski häneen samaan aikaan, sisäpiirilähde kertoo.

Huhtikuussa Osbourne kertoi retkahduksestaan Instagramissa. Paineet olivat kasvaneet suuriksi koronapandemian myötä ja kaikki alkoi yhdestä samppanjalasista.

- Ajattelin että voin juoda. Kuvittelin, että olen ihan kunnossa. Otin kaksi juomaa, kaikki hyvin. Siitä se sitten alkoi. Huomasin nauttivani juoman siellä, juoman täällä. Jossain vaiheessa join päivän aikana kolme pulloa sampanjaa sekä 24 limuviina-annosta, hän kertoi aiemmin.

Osbourne on kärsinyt päihdeongelmista koko teini-ikäisestä saakka. Hän avautui ongelmistaan kesällä ja kertoi kaiken lähteneen nielutulehdukseen määrätyistä kipulääkkeistä, joihin hän jäi koukkuun. 

Lue myös: Kelly Osbourne paljasti lisätietoja retkahduksestaan - hurja määrä alkoholia päivässä

Lue myös: Kelly Osbourne paljasti ratkenneensa neljän vuoden raittiuden jälkeen: "En ole ylpeä siitä"

Lähde: Radar Online

Uusimmat