Kuva: AOP / Shutterstock

Aikovatko Kim Kardashian ja Pete Davidson hankkia lapsia? Lähde paljastaa

15.05.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ei lähipiirin mukaan aio enää kantaa lasta, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta perheenlisäyksestä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ei ole sulkenut pois mahdollisuutta hankkia perheenlisäystä nykyisen puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. Kardashianin lähipiiristä kerrotaan, että tosi-tv-tähti tietää myös Davidsonin äidin toivovan saavansa vielä jonain päivänä lapsenlapsia.

- Peten näkeminen viettämässä aikaa lasten kanssa on näyttänyt sen, kuinka upea isä hän voisi olla. Pete on myös lähentynyt Northin, 8, kanssa, Kardashianin lähipiiristä kerrotaan.

- He leikkivät paljon yhdessä, sillä Pete on itsekin kuin yksi iso lapsi, Kimistä tätä on ihana seurata, lähde jatkaa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Lähteen mukaan Kardashian ei ole sulkenut pois mahdollisuutta hankkia lisää lapsia. Lähteen mukaan tosi-tv-tähti onkin valmistaunut, mikäli perheenlisäystä tulisi. Lähde kuitenkin korostaa, että Kardashian ei aio enää olla itse raskaana.

- Hän ei aio kantaa enää lasta ja Pete tietää tämän. Hän käyttäisi sijaissynnyttäjää, mikäli lapsia tulisi vielä lisää, lähipiiristä paljastetaan.

- Kim ei vain voi sanoa ei mahdollisuudelle hankkia lisää lapsia. Hän on vielä nuori ja rakastaa äitiyttä. Hän tietää, mitä lasten kasvattaminen vaatii ja hän pystyy tasapainoilemaan äitiyden ja uran välillä. Hän on kuitenkin ollut äiti jo lähes vuosikymmenen ajan ja hän pärjää hyvin, lähipiiristä todetaan.

Kardashianilla on neljä lasta yhdessä entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 44, kanssa. Kardashian on käyttänyt aiemminkin sijaissynnyttäjää lapsen hankinnassa. Hänen neljästä lapsestaan kaksi on syntynyt sijaissynnyttäjän avulla.

Lue myös: Kim Kardashian jakoi yhteiskuvan lapsiensa kanssa - kaikilla samanlainen pyjama

Lue myös: Someraivo syntyi Voguen äitienpäivämainoksesta - 'Kardashianit ovat keinotekoisia julkkiksia'

Lue myös: Kim Kardashianin äitienpäivälahja Pete Davidsonin äidille teki vaikutuksen - hehkuttaa tosi-tv-tähteä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat