Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian jakoi yhteiskuvan lapsiensa kanssa - kaikilla samanlainen pyjama

26.04.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti tuntuu rakastavan pukeutua yhdenmukaisiin vaatteisiin lastensa kanssa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on jakanut sosiaalisessa mediassaan kuvia pääsiäisenvietostaan. Hän jakoi hiljattain useita kuvia ikimuistoisista hetkistä.

Yhdessä kuvista hän esiintyy yhdessä kaikkien neljän lapsensa, Northin, 8, Saintin, 6, Chicagon,4, sekä Psalmin, 2, kanssa. Kaikki Kardashiania myöten ovat pukeutuneet samanlaiseen pyjamaan. Valkoista yöasua koristavat pääsiäisaiheiset kuvioinnit.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian on pukeutunut aiemminkin lapsiensa kanssa samanlaisiin yöasuihin. Helmikuussa tosi-tv-tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan itsestään ja Northista, jossa he molemmat olivat pukeutuneet vaaleanpunaisiin, sydämin koristeltuihin pyjamiin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashianin ollessa vielä naimissa rap-artisti Kanye Westin, 44, kanssa, tähti pukeutui Northin kanssa Westin fanipaitoihin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian erosi puolisostaan Westista helmikuussa 2021. Heillä on suhteestaan neljä yhteistä lasta. Oikeus on todennut Kardashianin virallisesti sinkuksi, mutta avioeroprosessi on edelleen kesken.

Kardashian seurustelee tällä hetkellä koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. West on puolestaan yhdistetty mallina ja operatiivisena johtajana työskentelevään Chaney Jonesiin, 24.

Lue myös: Kim Kardashianin kovin tyylikriitikko löytyy perheen sisältä - "Käytän liikaa mustaa"

Lue myös: Kim Kardashianin tytär yrittää saada äitinsä suuttumaan aina samalla tavalla - "Onhan se ikävää"

Lue myös: 8-vuotiaan North-tyttären TikTok-tempaus ei ollut Kim Kardashianin mieleen

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat