Kuva: AOP / Tomi Natri

Sex Tape Suomi palaa kotikatsomoihin, juontajana Marja Kihlström - "Tavoitteena haastaa ajatuksia"

16.05.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Luvassa on suoraa puhetta sinkkuudesta, parisuhteista sekä erilaisista monisuhteista ja niihin liittyvästä seksistä lämminhenkisellä ja osallistujia kunnioittavalla otteella.

Avoin ja rehellinen Sex Tape Suomi -ohjelma saa jatkoa Discovery+-palvelussa uuden toisen tuotantokauden voimin.

Sarja herättää keskusteluita ja ajatuksia myös kotisohvilla sekä tarjoaa samaistumiskohteita, inspiraatiota ja vertaistukea. Luvassa on suoraa puhetta sinkkuudesta, parisuhteista sekä erilaisista monisuhteista ja niihin liittyvästä seksistä lämminhenkisellä ja osallistujia kunnioittavalla otteella.

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlströmin johdolla 11 pariskuntaa ja neljä sinkkua avaavat rohkeasti ja avoimesti kipukohtia elämästään ja suhteistaan. Seksielämän ja suhteiden moninaisuus näyttäytyy kauden jaksoissa koko laajuudessaan.

Osallistujat kuvasivat elämäänsä, myös seksielämäänsä ja suhdettaan viikon ajan. Samalla he pääsivät ainutlaatuisella tavalla syventämään omaa hyvinvointiaan Kihlströmin tarjoamien rakkaustehtävien ja keskustelutuen avulla. Jokaisessa jaksossa kaksi paria kokoontuu yhdessä Kihlströmin kanssa katsomaan kuvaamiaan kotivideoita ja keskustelemaan tehtävien ja kuvausten aikana syntyneistä ajatuksista ja oivalluksista. Tapaamisissa nähdään kuplivan naurun lisäksi punastuvia poskia, kyyneleitä sekä saadaan arvokasta tukea toisilta osallistujilta.

(kuva: Discovery+)

Marja Kihlström nostaa esiin erityisesti sarjan merkityksen vertaistukena. Niin osallistujat kuin katsojat pääsevät peilaamaan omia suhteitaan muiden tavallisten suomalaisten suhteisiin.

- Sarjan tavoitteena on haastaa omia ajatuksia, arvoja ja uskomuksia suhteista ja seksuaalisuudesta. Osallistujat ovat itselleen äärimmäisen rehellisiä ja jakavat meille ajatuksiaan elämästään, suhteistaan ja seksistä. Koskettavat hetket voivat herättää kipua myös katsojassa, jos itsellä on vastaavia kokemuksia. Ohjelma haluaa olla peilinä oman seksuaalisuuden tutkimiselle ja auttaa käymään vaikeistakin aiheista keskusteluita niin ystävien kuin oman kumppanin tai kumppanien kanssa, Kihlström toteaa.

Sarjan tuottaa ITV Studios Finland. Toinen tuotantokausi on katsottavissa Discovery+-palvelussa 27. toukokuuta alkaen.

Lue myös: Netflixin rakastettu rikossarja jatkuu pian, somessa heräsi keskustelu - "Ohjelman nimi on väärin"

Lue myös: Oscar-voittajat avaruudessa - hulppea scifi-sarja herättää ihastusta

Kilpailut

Uusimmat