Kuva: AOP

Sara Sieppi jätti muotoja korostavan kuvan ensin julkaisematta - jakoi sen nyt tärkeän muistutuksen kera

17.05.2022 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sara Sieppi muistuttaa, että somessa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, on jakanut Instagram-tilillään kuvan, jonka oli aiemmin päättänyt jättää julkaisematta. Sieppi kirjoittaa, että kuvassa hänen takapuolensa korostuu niin paljon, että kuvan julkaiseminen olisi tuntunut huijaamiselta.

”Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä. Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa (+ sopivilla trikoilla) kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on”, Sieppi kirjoittaa.

Sieppi on jakanut kuvan lisäksi myös peilin kautta otetun videon, jossa hän näyttää takapuolensa luonnollisempana. Kirjoituksensa nainen päättää tärkeään muistutukseen.

”Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä. Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä niin”, Sieppi kirjoittaa.

Naisen koko päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Lue myös: Me Naiset: Sara Sieppi avoimena kulutustottumuksistaan - "Saan nyt nauttia elämästä"

Lue myös: Sara Sieppi avautuu tapailukumppanistaan Iholla-sarjassa: "Ihana ja hieno ihminen"

Kilpailut

Uusimmat